Café SYNG!
 
Syng Med
Café SYNG! er et tilbagevendende arrangement for sangglade mennesker og finder sted ca. en gang om måneden i Wittenbergsalen i Lutherkirken i Randersgade.
Café SYNG! har skiftende værter – heriblandt vokalensemblet Ars Nova, Kolorit, Dekorum, Voces
  Academy og Rosenvængets Sogns Korskole, som guider dig igennem aftenen på bedste musikalske vis. Der er fri entre og det eneste krav er, at du elsker at synge.

”Sangen er det instrument, der sidder tættest på hjertet”
Dy Plambeck, forfatter
     
  Vokalensemblet Dekorum
Lutherkirken, Wittenbergsalen
Torsdag den 1. marts kl. 19:30 - 21:00
Vokalensemblet Dekorum har søsat et projekt Musik af mulden, hvor vi har bedt en bred vifte af komponister om at lave nye arrangementer af danske folkeviser for blandet kor. Det er projektets formål at lade noget nyt vokse frem af den musikalske muld, som tidligere generationer har lagt, og denne aften præsenterer koret alle de nye arrangementer for Café SYNG!s gæster.
     
  Østerbros Korfestival
FRIHAVNSkirkeN OG LUTHERKIRKEN
Fredag den 13.april - søndag den 15. april 2018
Østerbros første korfestival skydes igang, når Rosenvængets Sogns Korskole, Ars Nova Copenhagen, Dekorum, Voces Academy og Kolorit inviterer til en tredages event, hvor hele bydelen skal fyldes med fællessang, koncerter, diverse flashmobs, workshops, og en stor sangkæde i bydelens gader. Optil korfestivalen tilbydes børn fra bydelen et sangforløb, som afsluttes med en koncert med en kendt dansk sanger som frontfigur. Festivalen er åben for alle!! Alle kor – store som små – på Østerbro kan bidrage til festivalen med en koncert, event, workshop e.lign. Lokaler i Frihavnskirken og Lutherkirken stilles til rådighed. 

For information og deltagelse kontaktes korleder Marlene Lollike på telefon: 2680 4408 og email: mlo@rvsogn.dk