Gådefulde menneske
FrihavnsKIRKEN, store sal
Torsdag den 22. november kl. 19:30 - 21:00
Ved Lars Rasborg og Rikke Juul. Gå gennem gården ved siden af kirken og op ad trappen til første sal.

”Fra begyndelsen er ordet. Moderen taler til sit spædbarn, der skriger, og siger:

’Måske er du så opkørt nu, at det er svært at falde til ro, selv om du er træt og har brug for at sove’.
  Moderen holder derved et usynligt spejl op for barnet og for sig selv. Spejlet viser den tilstand, som moderen fornemmer og formoder, at barnet befinder sig i: Opkørt og træt.”

Sådan begynder Lars Rasborgs bog, Gådefulde menneske– en poetisk fagbog med 33 korte tekster og med akvareller af Olafur Eliasson. Teksterne tager afsæt i barnets udvikling og omsorgen for det. Derfra bevæger de sig over parforholdet og det lynhurtige samfund, videre til mennesket som biologi og som psyke for til slut at dreje sig om vore muligheder for at erkende verden omkring os.

På denne aften vil Lars Rasborg læse op fra bogen og sammen med sognepræst Rikke Juul lægge op til dialog. Du er velkommen til at læne dig tilbage og lytte og også til at blande dig i dialogen.

Lars Rasborg er børnepsykolog og forfatter og bor og arbejder i Rosenvængets Sogn.

Vi serverer et glas vin, en kop kaffe eller the samt lidt snacks og der vil være mulighed for at købe Gådefulde menneske for kr. 100,00 (vejl. udsalgspris: kr. 170,00) ved ed arrangementet og få den signeret, hvis du ønsker det.