Foredrag: “De svære ord“

SØren Ulrik Thomsen og Benjamin Hav
Frihavnskirken, menighedshuset, Store Sal
Tirsdag den 9. april kl. 19:30
Forfatteren Søren Ulrik Thomsen og rapperen Benjamin Hav fra duoen Benal kender begge til at arbejde med ord. Under overskriften “De Svære Ord“, sætter de sig sammen i en samtale om, hvordan de arbejder med ord og tekster, og hvordan de bruger dem til at italesætte de svære emner.

Siden Søren Ulrik Thomsen debuterede med “City Slang“ i 1981, har den modernistiske forfatter og digter underholdt og udfordret danske digt- og litteraturlæsere med sine
  udgivelser. Han har gennem årene modtaget flere priser for sit virke som forfatter, blandt andet Limfjordegnens Litteraturpris og Modersmål-Prisen.

Benjamin Hav udgør den vokale del af rapgruppen Benal og har siden gruppens gennembrud i 2013 modtaget ros fra både anmeldere, fans og andre musikere inden for genren for sine gennemarbejdede, originale og tankevækkende tekster.

Samtalen modereres af sognepræst Rikke Juul. Der serveres et glas vin og snacks i pausen.