Pigeaftener

Sognets KLUB FOR KVINDER
FrihavnsKIRKEN, Lille sal
Mandag den 25. september kl. 18:00

Ved Lene Tvilling. Forfatterforedrag ved Nina von Staffeldt, der fortæller om at skrive en grønlandsk krimi indefra.

Rammen er et mix af oplæg, spørgsmål, oplæsning og debat med deltagerne. Nina von Staffeldt fortæller om baggrunden for at skrive en krimi “indefra” det grønlandske samfund, herunder udgangspunktet for de to romaner, udgivet i hhv 2016 og 2017, samt beskrivelse af miljø og persongalleri. Nina læser op fra udvalgte passager i bøgerne og kommer samtidig med bud på, hvordan landet tackler sin rivende udvikling med mangfoldige udfordringer inden for erhverv, klima, sociale forhold, geografi og politik. Dermed kobles bøgerne op på det aktuelle Grønland af i dag.
  FRihavnsKIRKEN, Lille sal
Mandag den 30. oktober kl. 18:00
Ved Lene Tvilling. Kirsten Nielsen fortæller om “Det onde og den onde”.

FrihavnsKIRKEN, Lille sal

Mandag den 27. november kl. 18:00
Ved Lene Tvilling

En hyggelig aften i godt selskab med andre kvinder og et altid spændende foredrag. Aftenen begynder med spisning kl. 18:00 og kl. 19:00 er der foredrag om et udvalgt emne. Bagefter er der tid til samtale og hygge.

Tidens kvinder har mange ansigter; nogle har travlt med bleer, børn, karriere og parforhold, andre er singler eller ensomme og savner at have nogen at mødes med. Til Pigeaftenerne er der plads til alle kvinder, og det eneste der er nødvendigt for at deltage, er lyst til samvær, nærvær og venskab med andre kvinder.

Det er gratis at deltage og spise, men tilmelding til
spisning er nødvendig senest kl. 12:00 fredagen inden
til Lene Tvilling på email: ltv@km.dk