Pigeaftener

”Sirener og skÆve eksistenser”
Mandag den 26. februar kl. 18:00
Ved Lene Tvilling. Aftenens foredrag: ”Sirener og skæve eksistenser” ved Torben Eliassen, der har været ambulancefører i 16 år og brandmand i 34 år. Det er klart, at man i sådan et job aldrig helt kan forberede sig på, hvad man kommer ud til, ud over at man ved, at de, der ringer, står i en alvorlig krisesituation. Vi får at høre om et arbejdsliv blandt mange forskellige slags mennesker.

Mandag den 19. marts kl. 18:00
Mandag den 30. april kl. 18:00

Mandag den 28. maj kl. 18:00
Ved Lene Tvilling

En hyggelig aften i godt selskab med andre kvinder og et altid spændende foredrag. Aftenen begynder med spisning kl. 18:00 og kl. 19:00 er der foredrag om et udvalgt emne. Bagefter er der tid til samtale og hygge.

Tidens kvinder har mange ansigter; nogle har travlt med bleer, børn, karriere og parforhold, andre er singler eller ensomme og savner at have nogen at mødes med. Til Pigeaftenerne er der plads til alle kvinder, og det eneste der er nødvendigt for at deltage, er lyst til samvær, nærvær og venskab med andre kvinder.

Tilmelding... nyt!!!
Tilmelding er nødvendig senest kl. 12:00 torsdagen inden til Lene Tvilling på email: ltv@km.dk. De første 45, der melder sig til er sikret en plads, men hvis man er for sent på den, vil man modtage en standardbesked om, at der desværre er fyldt op.

Fra og med den 26. februar vil der være en lille betaling for mad og drikke på kr. 40,00 pr. kvinde. Pengene går ubeskåret til at hjælpe hjemløse, enlige mødre og andre, der har svært ved at holde skindet på næsen.