Pigeaftener

FOREdrag og fÆllesspisning
– for kvinder

Mandag den 25. marts kl. 18:00
Ved Lene Tvilling. Lotte Kirkeby fortæller og læser op fra sin roman De nærmeste efterfulgt af snak, spørgsmål og diskussion.

Lotte Kirkeby(f. 1970) er tidligere forlagsredaktør på Gyldendal og har siden 2007 arbejdet som selvstændig journalist, redaktør, oversætter og anmelder. Er medforfatter til fagbøger om barsel, alderdom, skilsmisse og debuterede i 2016 som skønlitterær forfatter med novellesamlingen Jubilæum.

I januar 2019 udkom hendes første roman, De nærmeste, der er en fortælling om at stå midt i livet, om at se sine forældre blive gamle og sine børn vokse til og om at være den, der står alene tilbage.
  Romanen følger tre søskende, der mødes i deres barndomshjem efter deres forældres død. De skal opløse hjemmet og dele sorgen over deres tab. Men de nære familieforhold viser sig at være alt andet end enkle, og Eva, Christian og fortælleren Anna tvinges til at konfrontere spændingerne, de fastlåste roller og familiehemmelighederne.

Mandag den 29. april kl. 18:00
Ved Lene Tvilling. Sognepræst Helle Brink taler om Skyld og Skam.

Mandag den 27. maj kl. 18:00
Ved Lene Tvilling

En hyggelig aften i godt selskab med andre kvinder og et altid spændende foredrag. Aftenen begynder med spisning kl. 18:00 og kl. 19:00 er der foredrag om et udvalgt emne.

Tidens kvinder har mange ansigter; nogle har travlt med bleer, børn, karriere og parforhold, andre er singler eller ensomme og savner at have nogen at mødes med. Til Pigeaftenerne er der plads til alle kvinder, og det eneste der er nødvendigt for at deltage, er lyst til samvær, nærvær og venskab med andre kvinder.

Tilmelding
Deltagelse og spisning koster kr. 40,00. Der er plads til 45, og det foregår efter “først til mølle-princippet“. Tilmelding til Lene Tvilling på email: ltv@km.dk