Unge hjælper unge

YouTuberen Julia Sofia, brunch og kreativitet
LUTHERKIRKEN
Søndag den 22. september kl. 12:00
Et nyt projekt for unge, der handler om kreativitet og recycling. Den 22. september serveres brunch og YouTuberen Julia Sofia kommer forbi, og fortæller om det, hun brænder for. Fremover vil vi mødes én søndag om måneden.

Vi har samlet en masse sejt tøj, og tasker, sko og smykker og inviteret dygtige damer med symaskiner, som kan lære os at sy tøj om. Måske kommer du hjem med et helt nyt outfit. Der er også mulighed for at få tips og tricks omkring makeup osv.

Deltagelse er gratis. Tilmelding til Lene Tvilling på email: ltv@km.dk eller sms: 2143 0506. Der er begrænset antal pladser, så vær i god tid med tilmelding.

Tag en ven eller veninde med og har du tøj, sko e.lign. du ikke bruger mere, så aflever det i Lutherkirken, så andre kan få glæde af det.