Konfirmation 2019

To kirker og tre prÆster stÅr klar til at modtage dig
Det er “først til mølle”-princippet, der er gældende i fht. valg af konfirmationsdato. Såvidt det overhovedet er muligt, tages der hensyn til de unges skoler og klasser, men i enkelte tilfælde kan det vise sig umuligt at blive konfirmeret på den ønskede dato.

Tilmelding til konfirmation 2019
Tilmelding til konfirmation begynder den 15. januar 2018. For at melde sig til konfirmation 2019 og konfirmationsforberedelse skal man sende en email til kordegn Flemming Nielsen på email: rosenvaenget.sogn@km.dk. Herefter modtager man en tilmeldingsformular, som man mailer tilbage i udfyldt stand.

Først når man modtager yderligere en email fra kordegn Flemming Nielsen med bekræftelse på tilmeldingen, er denne registreret.

Informationsmøde
I slutningen af september afholdes et fælles orienteringsmøde for forældre og konfirmander. På mødet informeres om konfirmationsforberedelsen og selve konfirmationen. Er nogle af konfirmanderne ikke døbt, foregår dåb efter aftale med den præst, der skal forestå konfirmationen.

Konfirmation 17. MAJ 2019
St. Bededag, fredag den 17. maj 2019
Ved Lene Tvilling

Lene Tvilling kan kontaktes på telefon: 2143 0506 eller
email: ltv@km.dk

Konfirmationsforberedelse ved Lene Tvilling
Konfirmationsforberedelserne begynder i slutningen af september. Der undervises tirsdag i lige uger.
  Konfirmation 18. MAJ 2019
Lørdag den 18. maj 2019
Ved Rikke Juul

Rikke Juul kan kontaktes på telefon: 2449 7301 eller
email: rj@km.dk

Konfirmationsforberedelse ved Rikke Juul
Konfirmationsforberedelserne begynder i slutningen af september. Der undervises hver torsdag i Frihavnskirken.

Konfirmation 30. MAJ 2019
LUTHERKIRKEN
Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 30. maj 2019
Ved Kristine Gustav

Kristine Gustav kan kontaktes på telefon: 2140 3513 eller email: kng@km.dk

Konfirmationsforberedelse ved Kristine Gustav
Konfirmationsforberedelserne begynder i slutningen af september.

Konfirmation 30. MAJ 2019
Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 30. maj 2019
Ved Rikke Juul. (14 konfirmander)

Rikke Juul kan kontaktes på telefon: 2449 7301 eller