Konfirmation 2020

KOnfirmation i Frihavnskirken og lutherkirken
Det er “først til mølle”-princippet, der er gældende i fht. valg af konfirmationsdato. Såvidt det overhovedet er muligt, tages der hensyn til de unges skoler og klasser, men i enkelte tilfælde kan det vise sig umuligt at blive konfirmeret på den ønskede dato.

Tilmelding til konfirmation 2020
Information omkring tilmelding følger på et senere tidspunkt.

Informationsmøde
I slutningen af september afholdes et fælles orienteringsmøde for forældre og konfirmander. På mødet informeres om konfirmationsforberedelsen og selve konfirmationen.

Er nogle af konfirmanderne ikke døbt, foregår dåb efter aftale med den præst, der skal forestå konfirmationen.
  Konfirmation Ved lene Tvilling
Konfirmationsforberedelserne begynder i slutningen af september. Der undervises som udgangspunkt tirsdage i lige uger kl. 19:00 - 21:00.

Lene Tvilling kan kontaktes på telefon: 2143 0506 eller
email: ltv@km.dk

Konfirmation ved Rikke Juul
Konfirmationsforberedelserne begynder i slutningen af september. Der undervises som udgangspunkt hver torsdag.

Rikke Juul kan kontaktes på telefon: 2449 7301 eller
email: rj@km.dk