Mini-konfirmandforberedelse

Ny sÆson for alle bØrn i 3. klasse
Lutherkirken
Fra torsdag den 7. september:
8 torsdage kl. 15:00 - 16:30

Ved Kristine Gustav
  Kirken er et sted, hvor man ofte kan være i en anden rolle end den man er i til hverdag. Undervisningen er tilpasset børnenes alder og lægger op til spørgsmål og undren.

Der er masser af tid til at fortælle, sam-tale og “lege med” de grundlæggende tekster i Bibelen, som f.eks. historien om babyen Moses, som bliver lagt i en sivkurv og sejler lige hen i armene på en fornem prinsesse samt historien om Jonas, som prøver at stikke af fra sine kedelige pligter og bliver slugt af en hval, der til sidst bøvser ham op igen?

Men der er også tid til at tale med børnene om de store ting og etiske perspektiver i livet, f.eks. (næste-)kærlighed, fællesskab, glæde og sorg – lige fra sorgen over at miste til sorgen over at stå alene i skolegården.

Tilbuddet glæder for alle børn i 3. klasse og forløbet er uafhængigt af om man er døbt og om man senere skal gå til konfirmationsforberedelse.

Tilmelding senest den 1. september til Kristine Gustav på email: kng@km.dk