Frokostgudstjenester

Torsdag den 17. maj kl. 11:30
Ved Rikke Juul

Torsdag den 31. maj kl. 11:30
Sommerfrokost og lette og lyse sommertoner! Musikarrangement med efterfølgende frokost. LÆS MERE >

Torsdag den 14. juni kl. 11:30
Ved Lene Tvilling
Torsdag den 28. juni kl. 11:30
Ved Kristine Gustav

Et lille afbræk i ugens løb i en fredfyldt kirke kan føles som en sand lise i rækken af livets mange opgaver og ud fra den betragtning holder Lutherkirken hver anden torsdag frokostgudstjeneste, hvor man kan “dampe lidt af” og få et par ord med på vejen, inden man igen smutter tilbage til sine gøremål.

Frokostgudstjenesten er friere end den almindelige højmesse om søndagen. og gudstjenesten foregår helt oppe foran altret, hvor man efter en kort refleksion og et fælles fadervor går mod altret for at modtage nadveren.

Efter gudstjenesten er der mulighed for en let frokost og hyggeligt samvær i kirkens menighedssal på første sal.