Koncerter i april
 
Nedenstående er listet musikalske arrangementer og koncerter i Rosenvængets Sogn, herunder Frihavnskirken og Lutherkirken. Hvor pris ikke er anført er musikarrangementerne gratis.
     

  Kammermusik af Weber, Schumann og Lutoslawski
FrihavnsKirken
Torsdag den 5. april kl. 20:00

Med
Galya Kolarova (klaver) og Livio Russi (klarinet). LÆS MERE >
     

  SIDSEL STORMIntim vokaljazz i Lutherkirken
LUTHERKIRKEN
Lørdag den 7. april kl. 20:00
Billetter à kr. 150,00 i døren eller à kr. 135,00 på:
billetto.dk/en/e/sidsel-storm-tickets-250410
Hun har - helt fortjent - fået en Danish Music Award for en af sine vokaljazzplader og må da også betegnes som en af Danmarks pt. største indenfor vokaljazzen. Hendes sange rummer et klart element af melankolsk eftertænksomhed, men efterlader også lytteren forunderligt optimistisk, fordi de bliver fremført så forfriskende fint. Når Sidsel Storm - flankeret af Magnus Hjorth på klaver og Lasse Mørck på bas - giver deres intime kirkekoncert i Luther er det efter en månedlang turné i Asien.
     

  "Østerbro Synger"
– Østerbros fØrste korfestival
FrihavnsKirken og Lutherkirken
Fredag den 13. april - søndag den 15. april

Østerbros første korfestival skydes i gang når Rosenvængets Sogns korskole, vokalensemblerne Ars Nova Copenhagen og Dekorum, Voces Academy samt vokalgruppen Kolorit inviterer til en tredages event. De nævnte aktører har alle til huse i kirkerne i Rosenvængets Sogn og er en skøn blanding af klassiske og rytmiske, professionelle og amatører samt Rosenvængets Sogns korskole. LÆs mere >
     

  NORMA WINSTONE & RALPH TOWNER
Eksklusiv koncert i Lutherkirken
LUTHERKIRKEN
Fredag den 20. april kl. 20:00
Billetter à kr. 300,00 i døren eller à kr. 265,00 på:
billetto.dk/en/e/norma-winstone-ralph-towner-tickets-249871

Norma Winstone er en "levende legende", der igennem snart fire årtier ikke bare har været en af Storbritanniens, men en af hele Europas absolut største jazzsangerinder - feteret, elsket og beundret. Ralph Towner er tilsvarende en "levende legende", igennem et halvt århundrede en af USA's mest markante jazzguitarister og -pianister, medstifter af bl.a. det legendariske orkester, Oregon. Oplev de to sammen ved en eksklusiv kirkekoncert. 
     

  ForÅrskoncert med Claudiuskoret
FrihavnsKirken
Lørdag den 21. april kl 16:00

Musik af bla. Palestrina, Fauré, Gade, Nielsen. Gustavo Cardinal dirigerer og Marie Luise Bodendorff akkompagnerer. Claudius-koret er et seriøst 4-stemmigt kor med ca. 40 medlemmer, hjemmehørende på Frederiksberg, vi synger fortrinsvis klassiske værker.
Læs mere om koret på: claudius.minisite.dk
     

  BØrnekoncert med Lutherkirkens spirekor og Jan Hilmar
Lutherkirken
Lørdag den 21. april kl 15:00
Gratis entré

Børnekoncert med Lutherkirkens Spirekor er et tilbagevendende projekt, hvor koret hvert forår synger en koncert med en kunstner, som markerer sig på den danske børnescene. Rammen for denne koncert er musik af komponist Jan Hilmar, som bor på Østerbro. Jan Hilmar har tidligere lavet koncert med koret – faktisk er det den tredje i rækken –og laver kvalitets-børnemusik i børnehøjde. Hans tekstunivers er poetisk, sjovt og underfundigt og appellerer direkte til børnenes fantasi. Melodierne er iørefaldende og bliver spillet på Ramasjang Radio, såvel som ved børnekoncerter over hele landet. Med sig har han nogle af landets bedste musikere, der med akustiske instrumenter, varme, empati og humor, skaber en fantastisk god atmosfære. Lutherkirkens Spirekor synger sammen med Jan Hilmar og band nogle af hans bedste børnesange. Alle er velkomne.
     

  ”Sol og stjerner, Gud og fÆdreland, paradis og jord”
FrihavnsKirken
Tirsdag den 24. april kl. 20:00
Entré: kr. 50,00
Koncertforeningens Kor synger værker af Bach, Holmboe, Morten Lauridsen, Lewkovitch, Oskar Lindberg, Mendelsohn, Otto Mortensen og David Wikander.Tag med på en rejse i toner og tid, i rum og ord. Rid med på tonernes bølger  fra 1700-tallet til 1900-tallet – dog ikke nødvendigvis kronologisk - og hør en forherligelse af sol og stjerner, af Gud og fædreland, af himmel og paradis. Gennem det hele strømmer glæden ved musikken og ved det særlige, som toner og stemmer kan.
     

  "The art of bel canto"
FrihavnsKirken
Søndag den 29. april kl. 16:00
Sopran Agnes Wolska og pianist Semion Balschem. Agnes Wolska vandt i 1998 Grand Prix ved den internationale Sang-konkurrence i Toulouse. Hun har studeret hos professor André Orlowitz i København og er i Danmark mest kendt for sine koncerter med pianisterne Elsbeth Brodersen og Semion Balschem. Agnes Wolska har været solist ved Polsk National Opera i Warszawa, Teatro del Liceu i Barcelona etc. og hun har været solist med bl.a. Berliner Filharmonikerne og Santa Cecillia Orkestret sammen med dirigenter som Zubin Mehta, Marcellio Viotti, Alberto Zedda. Det er især i italiensk musik af bl.a. Verdi, Bellini mfl. at Agnes Wolskas stemme kommer til sin ret.