Koncerter i april

Nedenstående er listet musikalske arrangementer og koncerter i Rosenvængets Sogn, herunder Frihavnskirken og Lutherkirken. Hvor pris ikke er anført er musikarrangementerne gratis.

Koncert aflyst!
  NORMA WINSTONE & RALPH TOWNER-koncerten udsÆttes!!!
Koncerten, der skulle være afholdt fredag den 20. april er udsat. Ny dato for koncerten oplyses snarest.

BØrnekoncert med Lutherkirkens spirekor og Jan Hilmar
Lutherkirken
Lørdag den 21. april kl 15:00
Fri entré

Børnekoncert med Lutherkirkens Spirekor er et tilbagevendende projekt, hvor koret hvert forår synger en koncert med en kunstner, som markerer sig på den danske børnescene. Rammen for denne koncert er musik af komponist Jan Hilmar, som bor på Østerbro. Jan Hilmar har tidligere lavet koncert med koret – faktisk er det den tredje i rækken – og laver kvalitets-børnemusik i børnehøjde. Hans tekstunivers er poetisk, sjovt og underfundigt og appellerer direkte til børnenes fantasi. Melodierne er iørefaldende og bliver spillet på Ramasjang Radio, såvel som ved børnekoncerter over hele landet. Med sig har han nogle af landets bedste musikere, der med akustiske instrumenter, varme, empati og humor, skaber en fantastisk god atmosfære. Lutherkirkens Spirekor synger sammen med Jan Hilmar og band nogle af hans bedste børnesange. Alle er velkomne.

ForÅrskoncert med Claudiuskoret
FrihavnsKirken
Lørdag den 21. april kl 16:00

Musik af bla. Palestrina, Fauré, Gade, Nielsen. Gustavo Cardinal dirigerer og Marie Luise Bodendorff akkompagnerer. Claudius-koret er et  4-stemmigt kor med ca. 40 medlemmer, der fortrinsvis synger klassiske værker.
Læs mere om koret på: claudius.minisite.dk

”Sol og stjerner, Gud og fÆdreland, paradis og jord”
FrihavnsKirken
Tirsdag den 24. april kl. 20:00
Entré: kr. 50,00
Koncertforeningens Kor synger værker af Bach, Holmboe, Morten Lauridsen, Lewkovitch, Oskar Lindberg, Mendelsohn, Otto Mortensen og David Wikander. Tag med på en rejse i toner og tid, i rum og ord. Rid med på tonernes bølger  fra 1700-tallet til 1900-tallet – dog ikke nødvendigvis kronologisk - og hør en forherligelse af sol og stjerner, af Gud og fædreland, af himmel og paradis. Gennem det hele strømmer glæden ved musikken og ved det særlige, som toner og stemmer kan.