”Requiem Flaminco“ – Kolorit

– En del af ”ØSTERBRO SYNGER“
FrihavnsKirken, kirkerummet

Søndag den 15. april kl. 19:30

Fri entré
Requiem Flamenco – koncert med vokalgruppen Kolorit og band. Kolorit opfører Jens Viggo Fjords Requiem Flamenco for sopran, flamencosanger, to guitar, percussion og kor. Flamenco og kormusik blandes sjældent – og bliver sikkert af mange betragtet som uforenelige størrelser, en fri og impulsiv musik over for stram polyfoni. Med Requiem Flamenco har Jens Viggo Fjord skabt en forunderlig helstøbt musikform, hvor den traditionelle flamencosang og guitarmusik med sine dramatisk og intrikate rytmer smelter sammen med sopransolo og kormusik på en ny og original måde.

Birgitte Mosegaard Pedersen (sopran)
Thierry Boisdon (tenor (cantaor))
Paul Jacek Knudsen (guitar)
Stephan Jarl (percussion)
Jens Viggo Fjord (guitar)
Vokalgruppen Kolorit
Dirigent Niels Græsholm

Koret Kolorit
Kolorit synger et sprudlende og anderledes repertoire, der består af en kombination af latinamerikansk og nordisk kormusik. Argentinsk tango, cubansk son, dansk folkesang og svensk visetradition. Deres repertoire forener de latinamerikanske rytmer og fremmedartede klange med nye, spændende fortolkninger af vores egne nordiske salmer og sange. Under koncerter synger de uden noder og på originalsprog, uanset om det er cubansk, argentinsk, venezuelansk, svensk eller dansk. Koret holder til på Østerbro i København.

Kolorit har vundet flere internationale priser og har repræsenteret Danmark ved korfestivaler i hele verden. Koret består af 18 sangere og dirigent Niels Græsholm.