Klara Thordsen, Sophie Haagen og Sigrid Thordsen

Frihavnskirken
Tirsdag den 16. januar kl. 20:00
Entré: kr. 40,00
Opera-aften med sopran Klara Thordsen og mezzosopranerne Sophie Haagen og Sigrid Thordsen

Mezzosopran Sigrid Matilda Thordsen
Sigrid Matilda Thordsen studerer sin kandidat i Sang på det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Professor Kirsten Buhl Møller. Hun begyndte at synge i 2011 hos Docent Hanna Hjort og startede sin uddannelse på konservatoriet i 2014. Sigrid har siden da deltaget i flere masterclasses, bl.a med operasanger Bo Skovhus, pianist Andreas Haefliger, tenor Julian Prégardian, operasangerinde Anne Sofie von Otter og pianist og akkompagnatør Malcolm Martineau. Sigrid synger et bredt repertoire af både lied og opera, og har senest sunget ved blandt andet Konservatoriets koncert Mestre på Mandage, med sange af Schumann og Gade under Golden Days.
  Sopran Klara Lucia Thordsen
Klara Lucia Thordsen afslutter sin kandidat på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium til vinter. Hun vil gerne videreuddanne sig som operasanger. Til daglig synger hun i Holmens kirkes vokalensemblet og medvirker som solist i forskellige kantater og oratorier rundt omkring i landet. Hun har netop medvirket i en nyskrevet Japansk opera, Skyggen, på Kapellet på Assistenskirkegården. Hendes kandidatkoncert afholdes i midten af december på Musikkonservatoriet.

Sopran Sophie Haagen

Sophie Haagen studerer klassisk sang påfjerde år ved professor Kirsten Buhl Møller på Det Kongelige Danske Musik Konservatorium. Sophie er netop hjemvendt fra USA, hvor hun har studeret på den højt anerkendte Eastman School of Music i Rochester New York. På Eastman har Sophie studeret ved den Grammy Award vindende operasanger Anthony Dean Griffey. Sophie har deltaget i Masterclasses med operasanger Bo skovhus, pianist Andreas Haefliger, Tenor Julian Prégardien, Operasangerinde Anne Sofie Von Otter samt arbejdet med Dirigent Benton Hess og instruktør Steven Daigle på Eastman School of Music. Til marts skal Sophie være solist i Mozarts Requiem under ledelse af dirigent Steen Lindholm.