Koncerter i juni
 
Nedenstående er listet musikalske arrangementer og koncerter i Rosenvængets Sogn, herunder Frihavnskirken og Lutherkirken. Hvor pris ikke er anført er musikarrangementerne gratis.
     

  Tvelys – kammermusik for flØjte og guitar
Frihavnskriken
Tirsdag den 19. juni kl. 20:00
Entré: kr. 50,00

Fløjtenist Julius Ditlevsen og guitarist Uffe Carl Hansen.
Musik af Takemitsu, Ravi Shankar, Mario Castel-Nuovo Tedesco, Bartok mfl. LÆS MERE >
     

FÆrØsk KORKONCERT
Lutherkriken
Tirsdag den 19. juni kl. 20:00
Entré: 50,00 / Børn gratis

Færøske Húsakórið giver koncert i i Lutherkirken. Det er et varieret og meget velklingende repertoire, hvor hovedparten vil være færøske korsatser fra deres koncertturné på Færøerne i foråret.Húsakórið er kendt for sin store sangglæde og et stærkt ønske om at formidle den færøske kulturarv. Dirigent: Tóra Vestergaard
   

  Breakable
Frihavnskriken
Onsdag den 20. juni kl. 20:00
Entré: kr. 100,00
Helle Thun (sang) og Flemming Chr. Hansen (orgel) er i Breakable sammen i et unikt projekt i Danmark: Man hører ofte sang og orgel sammen, men ikke i improvisationer med rod i nordisk folkemusik, europæisk avantgarde og meditativ ny-enkelhed. LÆS MERE >
     

  Sommerkoncert med Kolorit!
Frihavnskriken
Torsdag den 21. juni kl. 20:00
Entré: kr. 70,00 / studerende og pensionister kr. 50,00 / børn under 15 år gratis
Koret synger nordiske sange i Kolorits velkendte tonesprog krydret med klange fra varmere himmelstrøg.
Svenske viser af Evert Taube og Olle Adolphson, danske folkesange arrangeret af Niels Græsholm og udfordrende kormusik fra Argentina, Venezuela og Cuba.
Næste år fejrer Vokalgruppen Kolorit sit 30-års intense musikalske arbejde under dirigenten Niels Græsholm – altid med et fokus på folkemusikken, viser, jazz og latinamerikansk musik fra hele det store kontinent. Gruppen har i årenes løb vundet en række prestigefyldte internationale priser og haft en omfattende koncertvirksomhed i ind- og udland. I pausen byder Kolorit på snacks og lidt koldt til ganen.