Koncerter i juni
 
Nedenstående er listet musikalske arrangementer og koncerter i Rosenvængets Sogn, herunder Frihavnskirken og Lutherkirken. Hvor pris ikke er anført er musikarrangementerne gratis.
     

  ”Tyst er det rum”
Frihavnskriken
Søndag den 3. juni kl. 16:00
Entré: kr. 50,00 / 30,00 (studerende) –
Kontant el. MobilePay

Musik af Petterson-Berger, Elgar, Taube, Alfvén mfl.
med kammerkoret Nye Toner. Dirigent er Poul Emborg. LÆS MERE >

     

  Kammermusik med Wundertrio
Frihavnskriken
Torsdag den 7. juni kl. 20:00
Patrice Calixte (violin), Cory Blais (cello) og Francesco Barfoed (klaver). Musik af Ravel, Turina, Kapustin og Shostakovich. Wundertrio er en ung, frisk trio startet i kølvandet af Manchester Music Festival i Vermont, hvor de tre spillede sammen i sommeren 2017 – og som nu i juni 2018 kommer til Frihavnskirken i København for at præsentere et internationalt repertoire... LÆS MERE >
     

  Lighthouse Gospel
Lutherkriken
Lørdag den 9. juni kl. 19:00
Entré: kr. 80,00
Dirigent Paul Clark
     

  ”Poppigekoret” Harmonize’s 10-Års jubilÆumskoncert
Frihavnskriken
Lørdag den 9. juni kl. 19:30
Korets 10-års jubilæumskoncert. Musik af Brooke, Linnet, Heap mfl. Dirigent Bonnie Denise. Harmonize er et kvindekor, der består af 24 kvinder i 20’erne og 30’erne. De er travle med en tæt pakket hverdag, så for dem er koret et frirum og en legeplads, hvor det sociale er lige så betydningsfuldt som sangen. I år bliver det de allerbedste arrangementer, de har sunget gennem årene.
     

  ”KÆrlighed” med kammerkoret Aventura
Frihavnskriken
Søndag den 10. juni kl. 16:00
Entré: kr. 50,00
Musik af Schütz, Gesualdo, Jersild mfl. Aventura er et lille kammerkor bestående af engagerede og rutinerede sangere.
Korets styrke er smidighed og den musikalske intimitet ved at være et lille kor. Korets dirigeres af Dorte Klingenberg Iversen, uddannet dirigent i kor- og ensembleledelse fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Koncerten er tænkt som en temakoncert med overskriften kærlighed. Og her vil indgå musik primært fra den tidlige barok (Schüttz, Gesualdo mm) samt nyere nordisk musik af bla. Jørgen Jersild.
     

  Sommerkoncert med Duo Opera Charm
Frihavnskriken
Tirsdag den 12. juni kl. 20:00
Billetter á kr. 130,00 + gebyr på: billetto.dk/e/duo-opera-charm-forarskoncert-billetter-256237. Billetprisen er inkl. et glas vin.
Sopran Tatiana Kisselova Gudnæs, mezzosopran Yolanda M. Brockdorff og pianist Knud Rasmussen. Musik af Delibes, Offenbach, Rossini mfl. LÆS MERE >
     

  Sommerkoncert med sognets korskole
Frihavnskriken
Onsdag den 13. juni kl. 19:00
Frihavnskirkens Pigekor Frihavnskirkens Juniorsangere og Østerbro Pigekor. Marlene Lollike dirigerer og Morten Schousboe akkompagnerer.
     

  ”Musik af Mulden”
Frihavnskriken
Torsdag den 14. juni kl. 20:00
Entré: kr. 50,00
Vokalensemblet Dekorum og violinist Emma Elmøe. Det løbende projekt Musik af Mulden, som Vokalensemblet Dekorum søsatte i foråret 2017, har til hensigt at bygge bro mellem den klassiske korverden og folkemusikmiljøet gennem helt nye arrangementer af danske folkesange- og viser – skrevet til ensemblet af både unge, danske folkemusikere og mere etablerede klassiske komponister. LÆS MERE >
     

  Sommerkoncert med INVOCA
Lutherkriken
Torsdag den 14. juni kl. 20:00
Musik af Balle, Jensen, Bruckner, Verdi mfl. Vokalensemblet Invoca blev stiftet i 2009 af Niels Balle og Flemming Jensen og består pt. af 9 sopraner / alter og 8 tenorer / basser. Koret har en forkærlighed for nyere nordisk musik og ældre musik i moderne arrangementer / kompositioner og dyrker i den sammenhæng den tætte og egale klang. Korets medlemmer er alle rutinerede kor- og kirkesangere, som har udøvet musiske aktiviteter gennem en lang årrække, og den store interesse for korsang ledsages af et tilsvarende ambitionsniveau. Koret synger uden dirigent, hvilket kræver et større musikalsk ansvar hos den enkelte korsanger.
     

  Sommerkoncert med Canto Novo
Frihavnskriken
Søndag den 17. juni kl. 16:00
”Klassisk og Pop”
     

  Tvelys – kammermusik for flØjte og guitar
Frihavnskriken
Tirsdag den 19. juni kl. 16:00
Entré: kr. 50,00

Fløjtenist Julius Ditlevsen og guitarist Uffe Carl Hansen.
Musik af Takemitsu, Ravi Shankar, Mario Castel-Nuovo Tedesco, Bartok mfl. LÆS MERE >
     

  Breakable
Frihavnskriken
Onsdag den 20. juni kl. 20:00
Entré: kr. 100,00
Helle Thun (sang) og Flemming Chr. Hansen (orgel) er i Breakable sammen i et unikt projekt i Danmark: Man hører ofte sang og orgel sammen, men ikke i improvisationer med rod i nordisk folkemusik, europæisk avantgarde og meditativ ny-enkelhed. LÆS MERE >