Duo Opera Charm
 Sommerkoncert med Duo Opera Charm
Frihavnskriken
Tirsdag den 12. juni kl. 20:00
Billetter á kr. 130,00 + gebyr på: billetto.dk/e/duo-opera-charm-forarskoncert-billetter-256237. Billetprisen er inkl. et glas vin.
Sopran Tatiana Kisselova Gudnæs, mezzosopran Yolanda M. Brockdorff og pianist Knud Rasmussen. Musik af Delibes, Offenbach, Rossini mfl.

Når Tatiana og Yolanda optræder sammen, har de evnen til at gribe publikum med varme og temperament. optræder  bla. med smukke duetter som Blomster-duetten fra operaen Lakmé (Delibes) Barcarola fra Hoffmans Eventyr (Offenbach), eller hvad med Rossini´s Katteduet? Koncert / underholdningsporgram vil bestå af kendte opera- og operettearier og små bidder af forskelige genrer.
  Sopran Tatiana Kisselov Gudnæs
Tatiana Kisselov Gudnæs er født i Ural, uddannet som sangerinde og pianist i Vladimirakademiet i Rusland, og har boet i Danmark siden 1995. Hun er også dirigent for korene Verdens Sirener, et projekt som startede i Verdens Kulturcentret på Nørrebro, hvor kvinder af mange nationaliteter synger på flere forskelige sprog. Hun er også korleder for Ejbykoret. Tatiana er fast solist ved den internationalt kendte koncertpianist Mogens Dalsgård mange koncerter i Virum. Hendes repertoire er meget bredt og indeholder en lang række af de mest elskede internationale værker fra barokken frem til jazzen, med musik af blandt andre Bach, Mozart, Schubert, Grieg, Tchaikovsky, Gershwin. Læs om Tatiana Kisselova Gudnæs på: facebook.com/TatianaKisselova/

Mezzosopran: Yolanda Méndez Brockdorff
Yolanda Méndez Brockdorff er født i Colombia, uddannet fra Konservatoriet Universidad Nacional i Bogotá og uddannet operasanger fra Opera Akademiet i København i 1999. Har arbejdet i det kongelige operakor og Det Ny Teater, Grundvig Kirke bla. som sanger. Hun synger koncerter i København og rejser næsten hvert år til Colombia, hvor hun synger operakoncerter. Som solist har hun sunget Händels MessiahsCarmen, Barberen i Sevilla, Werther, Cavallería Rusticana, klassisk latinamerikansk og spansk repertoire, lied og chanson. Læs om Yolanda M. Brockdorff på: facebook.com/yolanda.mendez.5817