Fløjtenist Julius Ditlevsen og guitarist Uffe Carl Hansen
 


Tvelys – kammermusik for flØjte og guitar
Frihavnskriken
Tirsdag den 19. juni kl. 20:00
Entré: kr. 50,00

Fløjtenist Julius Ditlevsen og guitarist Uffe Carl Hansen.
Musik af Takemitsu, Ravi Shankar, Mario Castel-Nuovo Tedesco, Bartok mfl.

Tvelys er en klassisk duo bestående fløjtenisten Julius Ditlevsen og guitaristen Uffe Carl Hansen. Duoen begyndte at spille sammen da begge studerede på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og med det samme fandt de en fælles nysgerrighed for det levende og velklingende repertoire.
  Ved denne koncert tages lytteren med på en rejse gennem flere verdensdele. Fra østens mystiske univers spilles musik af japanske Toru Takemitsu og den indiske sitarguru Ravi Shankar. Den europiske del af musikken er Bela Bartoks rumænske folkedanse samt uddrag af Franz Schuberts romantiske Arpeggione Sonate. Til slut bevæger vi os vestpå med en Sonatine af den amerikanske komponist Mario Castelnuovo-Tedesco og en forførende tango af argentinske Astor Piazzolla. Lyt til Tvelys på soundcloud: soundcloud.com/tvelys

Guitarist Uffe Carl Hansen
 
Uffe Carl Hansen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med topkarakter ved sin kandidateksamen og dyrker i dag sin store passion for musikken og underholdningen i det klassiske såvel som det rytmiske musikmiljø.

Fløjtenist Julius Ditlevsen
Julius Ditlevsen har studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Toke Lund Christiansen. Han arbejder som freelancemusiker i det danske musikliv, både som kammer- og orkestermusiker, og hans repertoire spænder over alt fra klassisk musik til balkan og eksperimenterende musik. Han er fast assistent ved Den Kongelige Livgardes Musikkorps og spiller i flere konstellationer herunder trioen LydRum der komponerer deres egen musik, fløjte/akkordeon-duoen Ventus, og balkanbandet Supertrabant.