Breakable

Frihavnskriken
Onsdag den 20. juni kl. 20:00
Entré: kr. 100,00
Helle Thun (sang) og Flemming Chr. Hansen (orgel).
  Ekspressiv modernisme, mosgrøn nordvendt fjeldside og luftig minimalisme – det er hvad programmet byder på, når Improvisationsduoen Thun /Hansen, der består af de to tonekunstnere Helle Thun og Flemming Chr Hansen, åbner for sluserne til deres musikalske univers. Ingen ved dog præcis, hvad der er i vente, når Helles ekvilibristiske vokal møder Flemmings farverige orgellandskaber. Hvisken og råb, vokaliser og orgelbrus, skønhed og drama.

Improvisationsduoen Thun / Hansen er et unikt projekt i Danmark: Man hører ofte sang og orgel sammen, men ikke i improvisationer med rod i nordisk folkemusik, europæisk avantgarde og meditativ ny-enkelhed.

Helle Thun
Helle Thun er mezzosopran, uddannet i både klassisk og folkelig sang. Hun bevæger sig lige ubesværet i avantgarde og folkemusik og har gennem sin karriere arbejdet med begge dele i improvisatorisk sammenhæng. Ud over koncerter i Danmark har hun sunget i USA, Japan, Frankrig og Australien og har for nyligt medvirket i filmen Good shepherds med det verdensberømte østrigske drengekor Die Wienersängerknaben.

Flemming Chr. Hansen
Flemming Chr. Hansen er organist og korleder ved Sakskøbing Kirke, uddannet på konservatoriet i København med diplomeksamen i 1995. Han er desuden komponist med opførelser over hele Europa samt enkelte i USA og Asien. Han har indspillet fire cd´er med egne værker på det digitale orgel i Sakskøbing Kirke.