Koncerter i maj
 
Nedenstående er listet musikalske arrangementer og koncerter i Rosenvængets Sogn, herunder Frihavnskirken og Lutherkirken. Hvor pris ikke er anført er musikarrangementerne gratis.
     

  Open Mic med Østerbro Pigekor
Frihavnskriken
Torsdag den 17. maj kl. 19:30
”Open Mic“ med Østerbro pigekor er en koncert, som består af rytmiske sange og er en pendant til korsangernes normale repertoire, det klassiske, som de synger som kirkekor ved forskellige tjenester og koncerter. Koncertformen giver ligeledes sangerne en mulighed for at træde ud af den vante ”korramme”, da pigerne selv optræder som både solister og kor på cover numre – og de seneste år ligeledes med deres egne sange. ”Open mic“ betyder i dette koncept: hvad du har på hjertet. Pigerne vælger selv de sange, som bliver sunget ved koncerten og opfører dem i den konstellation de ønsker. Konceptet betyder også, at mikrofonen er åben for andre, så hvis man har en sang på hjertet, er mikrofonen fri sidst på aftenen.
     

  “24 Debussy prÆludier”
Lutherkriken
Lørdag den 19. maj kl. 16:00
Entré: kr. 50,00
Koncert med Jesper René.
     

  ”Operaarier af Verdi og italienske / napolitanske sange”
Frihavnskriken
Mandag den 21. maj kl. 16:00
Baryton Antonio Medone (Italien) og pianist Semion Balshem. Operaarier af Verdi, Puccini mfl. og neapolitanske sange. Antonio Luciano Medone har været solist ved mange koncerter i Danmark, Polen, Italien, og sunget på mindre operascener. Han har bla. studeret ved Musikvidenskabelig Institut i København, på operaakademi i Italien og hos professor André Orlowitz i København, foruden at være en værdsat arkitekt-designer. Han er specialiseret i rollefaget fra italiensk opera i partier som bla. Giorgio Germont i La Traviata mfl.
     

  Dobbeltkoncert med Momentum & De unge drenge
Lutherkriken
Torsdag den 24. maj kl. 19:30
Entré: kr. 50,00

Momentum

Momentum er et ambitiøst rytmisk a cappella-kor med et varieret repetoire, der spænder fra indieballader over powerpop og sjove medleys. Koret ledes af Bonnie Denise, der startede koret i august 2016.

De Unge Drenge
De Unge Drenge består af en gruppe musikalske og entusiastiske teenagedrenge, som synger arrangementer af populærmelodier og barbershop. Repertoiret indbefatter bla. arrangementer af musik fra Eric Clapton og
Justin Timberlake.
     

  ForÅrskoncert med Con Brio-koret
Frihavnskriken
Lørdag den 26. maj kl. 16:00
Con Brio-koret synger uddrag af Mozarts Requiem og sange og viser til foråret. Con Brio-koret er et blandet kor med et alsidigt repertoire af både kirkelig og verdslig musik, med både nyt og gammelt. Korets forårskoncert byder i år på et fyldigt uddrag af Mozarts Requiem, foruden en buket af lettere sange og viser, passende til årstiden. Dirigent er Signe Krog-Meyer, og koret ledsages af pianist Mimi Kjær Dulong.
     

  Sommerkoncert med Det Islandske Kvindekor i KØbenhavn
Frihavnskriken
Mandag den 28. maj kl. 19:30
Musik af Gjeilo, Grimsdottir, Grieg mfl. Koncerten bliver også en afskedskoncert med koret dirigent igennem de sidste 18 år, Sigga Eythórsdóttir. LÆS MERE >