Koncerter i maj
 
Nedenstående er listet musikalske arrangementer og koncerter i Rosenvængets Sogn, herunder Frihavnskirken og Lutherkirken. Hvor pris ikke er anført er musikarrangementerne gratis.
     

  ForÅrskoncert med
NØrre Gymnasiums kor

FrihavnsKirken
Fredag den 4. maj kl. 19:00
     

  "The art of bel canto"
FrihavnsKirken
Søndag den 6. maj kl. 16:00
Sopran Agnes Wolska og pianist Semion Balschem. Agnes Wolska vandt i 1998 Grand Prix ved den internationale sangkonkurrence i Toulouse. Hun har studeret hos professor André Orlowitz i København og er i Danmark mest kendt for sine koncerter med pianisterne Elsbeth Brodersen og Semion Balschem. Agnes Wolska har været solist ved Polsk National Opera i Warszawa, Teatro del Liceu i Barcelona mfl. og hun har været solist med bla. Berliner Filharmonikerne og Santa Cecillia Orkestret sammen med dirigenter som Zubin Mehta, Marcellio Viotti, Alberto Zedda. Det er især i italiensk musik af bla. Verdi, Bellini mfl., hvor Agnes Wolskas stemme kommer til sin ret.
     

  ”Den moderne flØjte – verden rundt”
Frihavnskriken
Torsdag den 8. maj kl. 20:00
Ulla Miilmann og elever.
     

  ForÅrskoncert med Sensommerkoret
Frihavnskriken
Søndag den 13. maj kl. 16:00
Koncert med Sensommerkoret – Kvindekor 55+. Sensommerkoret synger om livet, kærligheden, håbet etc. 
Repertoiret er klassisk og rytmisk, gammelt og nyt.
     

  Open Mic med Østerbro Pigekor
Frihavnskriken
Torsdag den 17. maj kl. 19:30
     

  ”Operaarier af Verdi og italienske / napolitanske sange”
Frihavnskriken
Mandag den 21. maj kl. 16:00
Baryton Antonio Medone (Italien) og pianist Semion Balshem. Operaarier af Verdi, Puccini mfl. og neapolitanske sange. Antonio Luciano Medone har været solist ved mange koncerter i Danmark, Polen, Italien, og sunget på mindre operascener. Han har bla. studeret ved Musikvidenskabelig Institut i København, på operaakademi i Italien og hos professor André Orlowitz i København, foruden at være en værdsat arkitekt-designer. Han er specialiseret i rollefaget fra italiensk opera i partier som bla. Giorgio Germont i La Traviata mfl.
     

  ForÅrskoncert med Con Brio-koret
Frihavnskriken
Lørdag den 26. maj kl. 16:00
Con Brio-koret synger uddrag af Mozarts Requiem og sange og viser til foråret. Con Brio-koret er et blandet kor med et alsidigt repertoire af både kirkelig og verdslig musik, med både nyt og gammelt. Korets forårskoncert byder i år på et fyldigt uddrag af Mozarts Requiem, foruden en buket af lettere sange og viser, passende til årstiden. Dirigent er Signe Krog-Meyer, og koret ledsages af pianist Mimi Kjær Dulong.
     

  ForÅrskoncert med Det Islandske Kvindekor i KØbenhavn
Frihavnskriken
Mandag den 28. maj kl. 19:30