Cyril Kvartetten
 


Cyril kvartetten
Frihavnskirken
Lørdag den 4. maj kl. 16:00
Entré: kr. 100,00

Cyril Kvartetten alias Radmila Rajic (sang), Kristoffer Hyldig (klaver), Kerstin Thiele (fløjte) og Jacob la Cour (cello). Værker af Ravel, Martinu, Mahler og Bruun. Cyril Kvartetten er en del af Copenhagen Chamber Performance.
  Kvartetten er en nystiftet kvartet bestående af Radmila Rajic, Kristoffer Hyldig, Kerstin Thiele og Jacob la Cour. Kvartettens fokus er kammermusik i gamle og nye rammer.
4. maj 2019 byder kvartetten velkommen til deres debut som ensemble med bla. Lieder eines Fahrenden Gesellen af Gustav Mahler, Chansons Madécasses af Maurice Ravel, Trio for klaver, cello og fløjte af Bohuslav Martinu og sange af P. Bruun skrevet til tekster af Ursula Andkjær Olsen.

Chansons Madécasses (Sange fra Madagaskar) af digteren Evariste de Forges de Parny (1753 - 1814) blev tonesat af Ravel i 1925. Det ér et sjældent opført værk. En slags afrikansk pastorale der med sin unikke, subtile tilgang til det erotiske veksler med politisk stærke akkorder om slaveri, som både Ravel og de Parny var imod.

Radmila Rajic, er operasanger og kunstnerisk leder af Copenhagen Chamber Performance.

Kristoffer Hyldig er en skattet pianist og akkompagnatør og er medlem af Messiaen Quartet. 

Kerstin Thiele er fløjtenist tilknyttet Esbjerg Ensemble, der er et af Danmarks fineste ensemble.

Jacob la Cour er cellist og er med i Trio Vitruvi, som for tiden høster ros på internationale scener.