Forårs- og sommersange

Lutherkirken
Tirsdag den 28. maj kl. 19:30
Entré: kr. 80,00 i døren via MobilPay eller kontant

På programmet står en stor buket af bl.a. danske og svenske forårs- og sommersange.

Sankt Pauls Kammerkor
Sankt Pauls Kammerkor er et ambitiøst kor, der har eksisteret siden 1988. Koret arbejder primært med a
  cappella kirkemusik og består af 20 sangere mellem 40 og 60 år. De har fast base i Kapernaumskirken på Frederikssundsvej, men giver koncert over det meste af Sjælland.

Den musikalske ledelse varetages af Torsten Nielsen, som har diplomeksamen i kor- og ensembleledelse fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Torsten Nielsen er desuden fast medlem af DR Vokalensemblet.

Det er korets mål hele tiden at højne kvaliteten gennem nye udfordringer. Således har koret i mange år arbejdet med a cappella musik af bla. Francis Poulenc, Vagn Holmboe, Arvo Pärt og Knut Nystedt og medvirket til opførelsen af flere store værker med musikledsagelse herunder Bachs Matthäuspassion og Brahms’ Johannespassion.

For tiden indøver koret to messer for dobbeltkor af hhv. Frank Martin og Joseph Rheinberger. Begge messer opføres til efteråret i Kildevældskirken sammen med Sjølund Kammerkor.