Koncerter i marts

Nedenstående er listet musikalske arrangementer og koncerter i Rosenvængets Sogn, herunder Frihavnskirken og Lutherkirken. Hvor pris ikke er anført er musikarrangementerne gratis.

"Give and take"– koncert for 2 celli
Frihavnskirken
Søndag den 11. marts kl. 16:00
Entré: kr. 50,00
Suzanne Szolnoki og Anders Grøn i værker af Johann Sebastian Bach, Joseph Haydn, David Popper og Bela Bartók.

J O B – et enkelt menneske
TEATER I LUTHERKIRKEN

LUTHERKIRKEN
Fredag den 16. marts kl. 20:00
Billetter à kr. 100,00 i døren eller kr. 90,00 på:
billetto.dk/en/e/j-o-b-et-enkelt-menneske-en-teaterforestilling-tickets-257741

En stærk og højaktuel musikalsk teaterforestilling om en emmigrants rejse fra en flække i gamle Rusland til New York i den nye verden. En forestilling om det at miste, fortvivle, forbande, genfinde og opleve miraklet. På scenen: skuespilleren Ina-Miriam Rosenbaum og musikerne Henrik Goldschmidt og Anders Singh Vesterdahl. Forestillingen er baseret på Joseph Roths roman fra 1930 og iscenesat af den prisbelønnede instruktør Rolf Heim over en tekst af dramaturg Karen-Maria Bille.

Passionsmusikgudstjeneste
FrihavnsKirken
Torsdag den 22. marts kl. 19:30

Ved Lene Tvilling. Frihavnskirkens Pigekor, Frihavnskirkens Juniorsangere og Østerbro Pigekor, dirigent Marlene Lollike, organist / pianist Morten Schousboe samt iscenesætter Kirsten Schultz Hansen medvirker.

Som optakt til påsken fortælles Jesus’ korsfæstelse, død og gravlæggelse gennem tekster og musik.