Niels Skousen SOLO

Lutherkirken
Torsdag den 28. marts kl. 20:00

Billetter à kr. 149,00 + gebyr på billetto.dk eller à kr. 180,00 i døren
  Sammen med Peter Ingemann pladedebuterede han i 1971. Det var med ikoniske "Herfra hvor vi står". I dag - små 48 år efter og i en alder af 75 - fremstår han som kunstner stærkere end nogensinde. Niels Skousen er i dag Danmarks bedste svar på Leonard Cohen og Bob Dylan, en sublim troubadour.

Sidst han optrådte live var i januar. Det var med orkester og gæster i et udsolgt Skuespilhus i København. Den 28. marts optræder han igen - nu som solist og i Lutherkirken på Østerbro. Her vil Niels Skousen optræde med materiale fra hele sit bagkatalog - den helt gamle del og især den nyere, som har udløst utallige anmelderroser, prisnomineringer og glædesudbrud blandt danskerne.

I Lutherkirken vil rummet med sin naturlige intimitet og storladne akustik byde ind. Derfor er der grund til at tro, at solokoncerten bliver ekstraordinær.