Hoyos, Buch og Barragan
 Klassisk guitar-koncert
Frihavnskirken
Søndag den 5. november kl. 16:00
Entré: kr. 40,00

Klassisk guitar-koncert med Guitar Duo Prometeu og Trio Treco alias Cathrine Buch, Carlos Barragán og Ricardo Hoyos. Musik af Scarlatti, Gismonti, Barrios mfl.

Kammermusikkoncerten består af to guitarduoer samt guitartrio oprettet for lejligheden. Duo Prometeo som består af Cathrine Buch og Ricardo Hoyos, er i sommer optaget med topkarakterer på kammermusik kandidaten ved Hochschule für Musik und Theater i Rostock, Tyskland. Duoen har trods sin korte levetid givet flere koncerter i både Tyskland og Danmark, bla. Strodenhe
  Sommerkonzertfestival. Ved dagens koncert spiller også Carlos Barragan og Ricardo Hoyos i duo, de er begge fra Colombia og sammen vil de ryste efterårskulden af sig med latinamerikansk musik for to guitarer. Til slut vil alle tre guitarister forenes og runde koncerten af i trio. Koncertprogrammet er meget alsidigt og vil byde på barok, latin, klassisk og crossover. 

Cathrine Buch

Cathrine Buch har Bachelor og kandidat fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, samt kandidat fra Master Interpretacíon guitarra classica i Alicante. Cathrine har ved sin kandidat i Alicante modtaget undervisning af en række stjerne guitarister samt givet flere koncerter. Cathrine er fornyeligt optaget på kandidatuddannelsen i kammermusik ved Hochschule für Musik und Teater i Rostock, sammen med Ricardo Hoyos.

Ricardo Hoyos
Ricardo Hoyos har sin bachelor fra Fundacion Universitaria Juan N. Corpas i Bogota og flyttede dernæst til Berlin for at studere sin kandidat ved det prestigefyldte Hochschule für Musik Hanns Eisler i Berlin. Ricardo fortsatte sit flittige solo og kammermusikvirke i Tyskland: Han har bl.a. spillet med Ensemble Of The International Guitar Academy, som har givet flere store koncert i Tyskland. Ricardo spillede ligeledes i ensemble i Columbia (Ensamble Laberinto) med disse spillede han ved de fineste koncertsteder i Bogota.

Carlos Barragan
Carlos Barragan har sin bachelor fra La Pontificia Universidad Javeriana i Bogota. I 2013 flyttede han til København for at studere sin kandidat ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Carlos er ligeledes en meget flittig koncertguitarist; han har bl.a. spillet i Frankrig, Finland, Spanien, Italien, Danmark og Colombia. På nuværende tidspunkt turneer han i Spanien med ny musik. Carlos har også deltaget i en lang række guitar festivaler og i den sammenhæng modtaget masterclasses af flere stjerneguitarister.