Koncerter i oktober

Nedenstående er listet musikalske arrangementer og koncerter i Rosenvængets Sogn, herunder Frihavnskirken og Lutherkirken. Hvor pris ikke er anført er musikarrangementerne gratis.

Klaveraften med Alexander Ventegodt
Frihavnskirken
Torsdag den 25. oktober kl. 20:00
Musik af Beethoven, Schumann, Chopin og Rachmaninov.
Alexander Ventegodt er født i 1994. Til dagligt studerer han klassisk klaver på Syddansk Musikkonservatorium i Odense hos Christina Bjørkøe. I 2014 og 2015 gav han koncert med de 48 præludier og fugaer fra Das Wohltemperiete Klavier bind I og II af J.S. Bach i København og Odense. I 2017 var han solist med Københavns Ungdomssymfoniorkester i DRs koncertsal i Rachmaninovs legendariske Klaverkoncert no 2. I 2018 deltager han i en række internationale klaverkonkurrencer som Orbetello International Piano Competition, Italien og Windsor International Piano Competition, England. Han har tidligere spillet koncerter i Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig og Italien. Han vandt desuden 1. prisen i Odense Solistkonkurrence 2018, og skal i juni 2019 debutere som solist med Odense Symfoniorkester. Han har i løbet af sin studietid bla. beskæftiget sig med følgende værker: J.S. Bach 48 præludier og fugaer fra Das Wohltemperierte Klavier bind I og II, 12 af Frédéric Chopins 24 koncertetuder op 10 & op 25 og Sergei Rachmaninovs Klaverkoncert no 2 op 18. Han har modtaget master classes fra forskellige yderst anerkendte pianister. Både danske pianister som John Damgaard, Jesper René og Rikke Sandberg, og udenlandske som Anne-Marie Mcdermott, Eugen Indjic og Per Salo. Han er udover sit virke som solopianist også aktiv som kammermusiker, underviser og akkompagnatør.