Mosaikker
 


– Et musikalsk tableau af stemmer, klange og sange
Lutherkirken
Tirsdag den 10. oktober kl. 19:30

Denne rytmiske korkoncert med Vocal Frostbite, De Unge Drenge, Noteable og Beat That Blue er en musikalsk “mosaik” af stemmer og genrer - udført af en håndfuld af Københavns dygtige korstemmer. De medvirkende kor kommer fra vidt forskellige baggrunde og udgangspunkter - men har det samme fælles mål: at nærme sig musikken. Korene er forskellige i både stil og besætning og vil bestå af både udelukkende kvindestemmer eller mandestemmer - samt blandede stemmer. Ideen til koncerten opstod i en lyst til at prøve at synge en fælles stor koncert, som rummer alle vores forskelligheder - men som også emmer af vores fælles kærlighed til musikken. Det bliver en festival af musikalske indslag, når de fire kor hver især går på scenen med udvalgte sange fra deres repertoire for at dele glæden til musikken med publikum og med hinanden. En mosaik af musik, der skal inspirere og fascinere publikum og korene imellem.
  Vocal Frostbite
Vocal Frostbite består af 25 dygtige kvindelige sangere i alderen 20-30 år som overvejende synger nordisk populærmusik hvor nye musik kobles med den klassiske folketone. Vocal Frostbite ledes af Christina Vest som ligeledes skriver korets arrangementerne. Repertoiret synges udelukkende a cappella, og da arrangementerne skrives netop til korets vokale sammensætning, er Vocal Frostbite helt unik i sin lyd.

De unge Drenge
De unge Drenge ledes af Kristian Skårhøj og er et rytmisk drengekor for unge dygtige sangere mellem 13 og 19 år. De unge Drenge synger populærmusik og barbershop og består af drenge fra det danske drengekor. De Unge Drenge er kendt for deres levende formidling af musikken, sangglæde og dristige teenageenergi.

Beat That Blue
Beat That Blue er et rytmiske kor rytmisk kor på over 30 medlemmer i alderen 20-45 år og ledes af Stephan Haagensen. Korets synger op til seks-stemmige arrangementer indenfor mange forskellige genrer. Beat That Blue vægter sangglæden højt, samtidig med, at de stræber efter rytmisk præcision, dynamik og god klang.

NoteAble
NoteAble er et rytmisk kor med godt 35 sangere og ledes af Simone Maja. Koret vægter sangglæden højt, samtidig med at vi stræber efter rytmisk præcision, dynamik og god klang. Vi synger moderne kor- vokalarrangementer, mest indenfor genrerne pop, R&B og singer-songwriter og elsker at synge alt fra firstemmige jazzarrangementer til komplicerede ottestemmige udfordringer.