Pianist Ida Andersson

Frihavnskirken
Søndag den 22. oktober kl. 15:00
Entré: kr. 50,00
Musik af Brahms, Sibelius, Debussy og Ginastera.
  Ida Andersson er klassisk pianist, uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Musikhochschule Lübeck, med eksamen i 2015. Hun er en efterspurgt solist og kammermusiker, og optræder jævnligt med unge sangere og instrumentalister.

Under sin studietid har hun studeret hos Bohumila Jedlickova, Marianna Shirinyan, Jens Elvekjær, Jacques Ammon og modtaget privatundervisning af prof. Laurent Boullet i Berlin.
Tidligere koncerter er bl.a. i Tivolis Koncertsal, Athelas New Music Festival, Den Fynske Opera, Summartónar Festival (FO),  Katrina Kammarmusikfestival (FI), Peterskirche i Wien (AT), og som solist med kammerorkester ”I Classici”.  Ida har deltaget i flere kammermusikkonkurrencer, og vandt senest i 2016 2. pris i den internationale kammermusikkonkurrence Svirél i Dobrovo, Slovenien.

Derudover brænder hun også for at udforske nye koncertmuligheder, og samarbejder med skuespiller Sara Ullner (Den Danske Scenekunstskole), i en scenisk koncert med soloklaver og tekstoplæsning.

I løbet af 2017 er Ida aktuel med koncerter i Danmark, Norge, Sverige og Finland.