Frihavnskirkens Juniorsangere

ALDER: 12 - 13 År (6. - 7. klasse)
FRIHAVNSKIRKEN
Hver onsdag kl. 15:30 - 18:00
(døren er åben fra kl. 14:00)
Holdstart efter nytår: 17. januar

Kontakt korleder Marlene Lollike for information og tilmelding på telefon: 2680 4408 eller email: mlo@rvsogn.dk

Kontingentet er kr. 400,00 pr. år. Beløbet indbetales på reg.nr.: 2104, kontonr.: 6272940507 mærket "korsangerens navn" samt "Frihavnskirkens Juniorsangere".

Frihavnskirkens Juniorsangereøver i store sal i Frihavnskirkens menighedshus og enkelte gange i kirkerummet i Frihavnskirken. Begge på adressen Willemoesgade 68. Afbud meldes til korleder Marlene Lollike på telefon: 2680 4408.

Ungdomskoret med fokus på den enkelte sanger
Frihavnskirkens Juniorsangere er et “overgangskor” for piger i alderen 11 - 13 år.

Koret består af ca. 10-12 unge piger, der deltager i koncerter og gudstjenester med både Frihavnskirkens Pigekor samt Østerbro Pigekor. Ligeledes er der også ila.sæsonen delte prøver med de to andre pigekor. Koret synger både rytmisk og klassisk musik.
  I dette kor lægges der særligt vægt på den enkelte sanger. Derfor har sangerne i dette kor solosangundervisning ved korskolens tilknyttede sanglærer Kirsten Schultz Hansen – foruden den normale korundervisning. Desuden er der indføring i node- og hørelære.

FOTO: KIRSTEN BILLE

Koret har medvirket i Syng nyt-arrangementet i Vartov, sunget julekoncert med vokalensemblet Ars Nova samt medvirket i forestillingen Hovmod på teatret Republique i juni 2017.

Øvefiler
Gå ind på Google Drive, hvorfra man med brugernavn og adgangskode, som Marlene Lollike udleverer til koret, kan logge ind og downloade øvefiler til Frihavnskirkens Junirosangere Link: drive.google.com >