Frihavnskirkens Juniorsangere

FOTO: KIRSTEN Schultz Hansen

ALDER: 12 - 13 År (6. - 7. klasse)
FRIHAVNSKIRKEN
Hver onsdag kl. 15:30 - 18:00
(døren er åben fra kl. 14:00)
Holdstart efter nytår: 16. januar

Kontakt korleder Marlene Lollike for information og tilmelding på telefon: 2680 4408 eller email: mlo@rvsogn.dk

Kontingentet er kr. 400,00 pr. år. Beløbet indbetales på reg.nr.: 2104, kontonr.: 6272940507 mærket "korsangerens navn" samt "Frihavnskirkens Juniorsangere".

Frihavnskirkens Juniorsangereøver i store sal i Frihavnskirkens menighedshus og enkelte gange i kirkerummet i Frihavnskirken. Begge på adressen Willemoesgade 68. Afbud meldes til korleder Marlene Lollike på telefon: 2680 4408.

Ungdomskoret med fokus på den enkelte sanger
Frihavnskirkens Juniorsangere er et “overgangskor” for piger i alderen 12 - 13 år.

Koret består af ca. 10-12 unge piger, der deltager i koncerter og gudstjenester med både Frihavnskirkens Pigekor samt Østerbro Pigekor. Ligeledes er der også ila.sæsonen delte prøver med de to andre pigekor. Koret synger både rytmisk og klassisk musik.

I dette kor lægges der særligt vægt på den enkelte sanger. Derfor har sangerne i dette kor solosangundervisning ved korskolens tilknyttede sanglærer Kirsten Schultz Hansen – foruden den normale korundervisning. Desuden er der indføring i node- og hørelære.
  Koret har sunget julekoncert med vokalensemblet Ars Nova samt medvirket i forestillingen Hovmod på teatret Republique i juni 2017. Senest har de sunget for HKH Kronprinsesse Mary i forbindelse med kampagnen Tiden flyver på Kræftens Bekæmpelse. Kampagnen satte fokus på en fremtid uden tobak (link: cancer.dk...og facebook.com/detdanskekongehus).

Mary pÅ scenen sammen med Frihavnskirkens juniorsangere. Foto: Ekstra Bladet

Se optagelse fra julekoncert den 8. december 2013 > Østerbro Pigekor, Frihavnskirkens Juniorsangere, Frihavnskirkens Pigekor synger Nu bæres lyset frem med Ars Nova Copenhagen. Melodi og arrangement: Marlene Lollike, pianist: Morten Schousboe.

Øvefiler
Gå ind på Google Drive, hvorfra man med brugernavn og adgangskode, som Marlene Lollike udleverer til koret, kan logge ind og downloade øvefiler til Frihavnskirkens Junirosangere Link: drive.google.com >