Østerbro Pigekor
 

FOTO: KIRSTEN Schultz Hansen

ALDER: 14 - 25 År

Frihavnskirken
Hver onsdag kl. 18:30 - 20:55
Der er optagelsesprøve til koret

Holdstart efter nytår: 16. januar

Kontingentet er kr. 600,00 pr. år. Beløbet indbetales på reg.nr.: 2104, kontonr.: 6272940507 mærket "korsangerens navn" samt "Østerbro Pigekor".

Kontakt korleder Marlene Lollike for information og tilmelding på telefon: 2680 4408 eller email: mlo@rvsogn.dkØsterbro Pigekor øver i store sal i Frihavnskirkens menighedshus og enkelte gange i kirkerummet i Frihavnskirken. Begge på adressen Willemoesgade 68. Afbud meldes til korleder Marlene Lollike på telefon:
2680 4408.
  Sognet pigekor
Østerbro Pigekor har eksisteret siden august 2004 og består af ca. 30 - 35 piger. Det er et ungdomspigekor, der henvender sig til piger mellem 14 og 25 år. Koret synger både rytmisk og klassisk musik og tager på rejser til ind- og udland. De sidste par år er turen gået til Spanien, Island og Irland.

Fertile Rock af Luka Bloom. Sunget af Østerbro Pigekor.
Foto: Hanne T. Fisker. Video: Oxana SolÉ
Se Videoen pÅ YouTube >

I Irland etablerede koret et samarbejde med sangeren Luka Bloom, der efterfølgende kom til Danmark og sammen lavede de koncerter i efteråret 2012 og igen i efteråret 2017.

Korets klassiske repertoire er en blanding af helt ny musik og klassiske mesterværker af f.eks. Pergolesi, Faure og Britten. Bla. uropførte koret (sammen m. Frihavnskirkens Pigekor) Bent Fabricius’ Triptychon skrevet til korenes 10-års-jubilæum.

Hvert efterår laver Østerbro Pigekor et rytmisk projekt. I mange år har det været med en lokal kunstner fra Østerbro, der stod bag, men de sidste år har pigerne selv været solister med egne sange.

Se optagelse fra julekoncert den 8. december 2013 > Østerbro Pigekor, Frihavnskirkens Juniorsangere, Frihavnskirkens Pigekor synger Nu bæres lyset frem med Ars Nova Copenhagen. Melodi og arrangement: Marlene Lollike, pianist: Morten Schousboe.

Links For korsangerne
Tilmelding via Doodle til forårets aktiviteter >

Download aktivitetsoversigt for foråret: Aktivitetsoversigt01-19.docx

Download øvefiler på flg. link: Østerbro Pigekor - øvefiler >