Salmer & rytmer

ALDER: 2 - 3 ÅR ved sÆsonstart
LutherKIRKEN

Holdstart: 9. april (8 gange)
Mandag kl. 15:30 - 16:15
Ved Amalie Benzon

Prisen pr. hold er kr. 425,00. Tilmelding til Amalie Benzon på email: amabenzon@gmail.com med barnets navn og fødselsdato samt forældres mobil- og telefonnummer.

Beløbet indbetales på kontonr.: 0164-3489450894 mærket "salmer/rytmer hold 1" og "barnets navn". Beløbet indbetales efter bekræftet plads på det ønskede hold.

ALDER: 4 - 5 ÅR ved sÆsonstart
LutherKIRKEN

Holdstart: 9. april (8 gange)
Mandag kl. 16:30 - 17:15
Ved Amalie Benzon

Beløbet indbetales på kontonr.: 0164-3489450894 mærket "salmer/rytmer hold 2" og "barnets navn". Beløbet indbetales efter bekræftet plads på det ønskede hold.

Rytmik for sognets "næstmindste"
Syng, leg og lær med dit barn! Formålet med undervisningen er at stimulere barnets umiddelbare glæde ved musik og inspirere forældrene til den særlige kontakt, som aktiv musikudøvelse giver mulighed for.

I kan forvente, at vi synger salmer og sange, siger remser, danser, leger, bruger fantasi, bruger kroppen, lytter og bruger forskellige rekvisitter.

Sang og musik stimulerer barnets sansemotorik, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling og netop gennem musikalsk aktivitet kan man knytte glade og varme oplevelser til salmerne og kirkerummet for både børn og voksne.

Efterfølgende er der er mulighed for at lave en kop kaffe. spise medbragt mad og hygge sig med de andre deltagere i menighedssalen på 1. etage.

Ofte afsluttes holdet med en gudstjeneste med en af sognets præster.