Lutherkirkens Spirekor

ALDER: 7 - 8 År (1. - 2. klasse)
LutherKIRKEN, Wittenbergsalen
Hver torsdag kl. 15:45 - 16:30
(døren er åben fra kl. 14:00)
Holdstart: januar og august

ALDER: 6 - 7 År (0. - 1. klasse)
LutherKIRKEN, Wittenbergsalen
Hver torsdag kl. 16:45 - 17:30

Holdstart: januar og august

Kontingentet er kr. 200,00 pr. år. Beløbet indbetales på reg.nr.: 2104, kontonr.: 6272940507 mærket "korsangerens navn" samt "Lutherkirkens Spirekor".

Kontakt korleder Marlene Lollike for information og tilmelding på telefon: 2680 4408 eller email: mlo@rvsogn.dk

Lutherkirkens Spirekor øver i korcentret i Lutherkirken, Randersgade 3. Afbud meldes til korleder Marlene Lollike på telefon: 2680 4408.

Sognets populære børnekor
Lutherkirkens Spirekor er for 6 - 8-årige piger og drenge. Hver torsdag øver ca. 60 børn fordelt på to kor i Wittenbergsalen i stueetagen i Lutherkirken i Randersgade. Målet er at skabe et kreativt mødested for musik, sang, bevægelse og nye venskaber. Børnene lærer en masse sjove sange og salmer, og de lærer at læse rytmer og noder.

Seks gange om året deltager børnene i børnegudstjenester, koncerter eller korstævner. Koret har bla.deltaget i gallashow på Årets Børnehjælpsdag, hvor de optrådte med
  Peter Mygind for HKH Kronprinsesse Mary. De har sunget koncert med sange fra børne cd’en Fra Hulter til Bulter sammen med komponist Jan Hilmar og sunget ny børnemusik fra samlingen Superkræfter – sammen kan vi meget mer sammen med bandet The Goose.

Sidste år sang de med Sille Grønberg og Palle Windfeldt, der begge har været en del af børnejazz- orkestret Djanzz og står bag musikken til Ramasjangprogrammet Rosa fra Rouladegade. Senest har de medvirket i koncerten Alt om Luther på 60 minutter med Sigurd Barrett.

Øvefiler
Gå ind på Google Drive, hvorfra man med brugernavn og adgangskode, som Marlene Lollike udleverer til koret, kan logge ind og downloade øvefiler til Lutherkirkens Spirekor. Brugernavn: Lspirekor@gmail.com kode: Lspirekor2100. Link: drive.google.com >