Frihavnskirkens Pigekor

FOTO: KIRSTEN BILLE

ALDER: 9 - 12 År (3. - 5. klasse)
FrihavnsKirken
Hver onsdag kl. 15:30 - 17:00
(døren er åben fra kl. 14:00)
Holdstart: januar og august

Kontakt korleder Marlene Lollike for information og tilmelding på telefon: 2680 4408 eller email: mlo@rvsogn.dk

Kontingentet er kr. 300,00 pr. år. Beløbet indbetales på reg.nr.: 2104, kontonr.: 6272940507 mærket "korsangerens navn" samt "Frihavnskirkens Pigekor".

Frihavnskirkens Pigekor øver i store sal i Frihavnskirkens menighedshus og enkelte gange i kirkerummet i Frihavnskirken. Begge på adressen Willemoesgade 68. Afbud meldes til korleder Marlene Lollike på telefon:
2680 4408.

Koret for de unge piger
Frihavnskirkens Pigekor blev stiftet i 2000 og henvender sig til piger i alderen 9 - 11 år. Der er ca. 30 piger i koret og de øver hver onsdag i Frihavnskirken i Willemoesgade 68... men døren er åben allerede fra kl.14:00, hvor der er kiks og saftevand, lektiehjælp og hygge!

I koret lægges der vægt på at udvikle den musikalske horisont, sangglæde, selvtillid og danne et socialt godt netværk.

Frihavnskirkens Pigekor synger et bredt repertoire, der spænder fra klassiske korsatser og salmer til musicals, popmusik, stomp og gospel. Koret deltager i korstævner, synger koncerter og synger til udvalgte gudstjenester og koncerter.
  Frihavnskirkens Pigekor har bla. medvirket i et juleprojekt med rockmusikeren Tobias Trier, hvor de var med til at uropføre hans seks julesange og de har uropført værket Lyset i mørket, som var ny klassik julemusik af Flemming Chr. Hansen. De har sunget koncert med børneorkestret Lige i øret, som er en blanding af sang, dans og stomp og de har optaget en jubilæums-cd med Østerbro Pigekor.

FOTO: KIRSTEN Schultz Hansen

Senest har Frihavnskirkens Pigekor medvirket i en forestilling på teatret Republique, hvor de spillede med og sang i forestillingen Hovmod.

Øvefiler
Gå ind på Google Drive, hvorfra man med brugernavn og adgangskode, som Marlene Lollike udleverer til koret, kan logge ind og downloade øvefiler til Frihavnskirkens Pigekor. Link: drive.google.com >