Frihavnskirkens Pigekor

Video: Oxana SolÈ
Se Videoen pÅ YouTube >

ALDER: 9 - 12 År (3. - 6. klasse)
FrihavnsKirken
Hver onsdag kl. 15:30 - 17:00
(døren er åben fra kl. 14:00)
Opstart efter sommer: 21. august

Kontakt korleder Marlene Lollike for information og tilmelding på telefon: 2680 4408 eller email: mlo@rvsogn.dk

Kontingentet er kr. 300,00 pr. år. Beløbet indbetales på reg.nr.: 2104, kontonr.: 6272940507 mærket "korsangerens navn" samt "Frihavnskirkens Pigekor".

Frihavnskirkens Pigekor øver i store sal i Frihavnskirkens menighedshus og enkelte gange i kirkerummet i Frihavnskirken. Begge på adressen Willemoesgade 68. Afbud meldes til korleder Marlene Lollike på telefon:
2680 4408.

Koret for de unge piger
Frihavnskirkens Pigekor blev stiftet i 2000 og henvender sig til piger i alderen 9 - 12 år. Der er ca. 40 piger i koret og de øver hver onsdag i Frihavnskirken... men døren er åben allerede fra kl.14:00, hvor der er kiks, saftevand og hygge!

I koret lægges der vægt på at udvikle den musikalske horisont, sangglæde, selvtillid og danne et socialt godt netværk.

FOTO: KIRSTEN Schultz Hansen

Frihavnskirkens Pigekor synger et bredt repertoire, der spænder fra klassiske korsatser og salmer til musicals, popmusik, stomp og gospel. Koret deltager i korstævner, synger koncerter og synger til udvalgte gudstjenester. Frihavnskirkens Pigekor har bla. medvirket i et juleprojekt med rockmusikeren Tobias Trier, hvor de var med til at uropføre hans seks julesange og de har uropført værket
  Lyset i mørket, som var ny klassik julemusik af Flemming Chr. Hansen. De har sunget koncert med børneorkestret Lige i øret, som er en blanding af sang, dans og stomp og de har optaget en jubilæums-cd med Østerbro Pigekor.

Senest har Frihavnskirkens Pigekor medvirket i en forestilling på teatret Republique, hvor de spillede med og sang i forestillingen Hovmod.

FOTO: Per Morten Abrahamsen. med tilladelse fra Republique

Se optagelse fra julekoncert den 8. december 2013 > Østerbro Pigekor, Frihavnskirkens Juniorsangere, Frihavnskirkens Pigekor synger Nu bæres lyset frem med Ars Nova Copenhagen. Melodi og arrangement: Marlene Lollike, pianist: Morten Schousboe.

Links For korsangerne
Tilmelding via Doodle til forårets aktiviteter >

Download aktivitetsoversigt for foråret: Aktivitetsoversigt01-19.docx

Øvefiler