Frihavnskirkens Pigekor

Video: Oxana SolÈ
Se Videoen pÅ YouTube >

ALDER: 9 - 12 År (3. - 6. klasse)
FrihavnsKirken
Hver onsdag kl. 15:30 - 17:00
(døren er åben fra kl. 14:00)
Holdopstart: august og januar

Kontakt korleder Marlene Lollike for information og tilmelding på telefon: 2680 4408 eller email: mlo@rvsogn.dk

Kontingentet er kr. 300,00 pr. år. Beløbet indbetales på reg.nr.: 2104, kontonr.: 6272940507 mærket "korsangerens navn" samt "Frihavnskirkens Pigekor".

Frihavnskirkens Pigekor øver i store sal i Frihavnskirkens menighedshus og enkelte gange i kirkerummet i Frihavnskirken. Begge på adressen Willemoesgade 68. Afbud meldes til korleder Marlene Lollike på telefon:
2680 4408.

Koret for de unge piger
Frihavnskirkens Pigekor blev stiftet i 2000 og henvender sig til piger i alderen 9 - 12 år. Der er ca. 40 piger i koret og de øver hver onsdag i Frihavnskirken... men døren er åben allerede fra kl.14:00, hvor der er kiks, saftevand og hygge!

I koret lægges der vægt på at udvikle den musikalske horisont, sangglæde, selvtillid og danne et socialt godt netværk.

Frihavnskirkens Pigekor synger et bredt repertoire, der spænder fra klassiske korsatser og salmer til musicals, popmusik, stomp og gospel. Koret deltager i korstævner, synger koncerter og synger til udvalgte gudstjenester. Frihavnskirkens Pigekor har bla. medvirket i et juleprojekt med rockmusikeren Tobias Trier, hvor de var med til at uropføre hans seks julesange og de har uropført værket
  Lyset i mørket, som var ny klassik julemusik af Flemming Chr. Hansen. De har sunget koncert med børneorkestret Lige i øret, som er en blanding af sang, dans og stomp og de har optaget en jubilæums-cd med Østerbro Pigekor.

FOTO: KIRSTEN Schultz Hansen

Senest har Frihavnskirkens Pigekor medvirket i en forestilling på teatret Republique, hvor de spillede med og sang i forestillingen Hovmod.

FOTO: Per Morten Abrahamsen. med tilladelse fra Republique

Se optagelse fra julekoncert den 8. december 2013 > Østerbro Pigekor, Frihavnskirkens Juniorsangere, Frihavnskirkens Pigekor synger Nu bæres lyset frem med Ars Nova Copenhagen. Melodi og arrangement: Marlene Lollike, pianist: Morten Schousboe.

Links For korsangerne
Tilmelding via Doodle til forårets aktiviteter >