Drop-ind-babysalmesang

15. januar kl. 11:30 - 12:00
Ved Louise Sihm Knudsen og Marlene Lollike

Drop-ind-babysalmesang
Kvit og frit og ganske uforpligtende kan alle, der har lyst til at synge med deres små børn, (3 - 12 måneder), droppe ind i den efterhånden 100 år gamle kirke i Randersgade om tirsdagen.

Det varer en god halv times tid, det er gratis, og efterfølgende er der mulighed for at få lidt at styrke sig på og en snak.

Babysalmesangen i Folkekirken har efterhånden en lang historie. Den er blandt andet opstået ud fra en viden om, at sang og musik stimulerer børns musikalske og sansemotoriske udvikling. Og her er kirkerummet noget ganske særligt. Det er meget sanseappellerende. Og så er det fyldt med fortællinger.

Så byd det nye år og vinteren trods og styrk din og dit barns musikalitet og sangglæde med nærhed og sanseindtryk ved at droppe-ind i Lutherkirkens skønne rum. Til musik, sang, dans og samvær. Og indtryksømhed.

Drop-ind-babysalmesang er for babyer og deres familie – gerne på tværs af generationer. Det kræver hverken kendskab eller tilhørsforhold til kirken. Og man behøver heller ikke at være et musikalsk geni for at deltage.