Drop-ind-babysalmesang

Hver tirsdag
kl. 11:30 - 12:00
Ved Marlene Lollike

Kvit og frit og ganske uforpligtende kan alle, der har lyst til at synge med deres små børn, (3 - 12 måneder), droppe ind i den 100 år gamle kirke i Randersgade om tirsdagen.

Drop-ind-babysalmesang varer en god halv times tid, det er gratis, og efterfølgende er der mulighed for at få lidt at styrke sig på og en snak.

Babysalmesang i Folkekirken har efterhånden en lang historie. Den er blandt andet opstået ud fra en viden om, at sang og musik stimulerer børns musikalske og sansemotoriske udvikling. Og her er kirkerummet noget ganske særligt. Det er meget sanseappellerende. Og så er det fyldt med fortællinger.

Drop-ind-babysalmesang er for babyer og deres familie – gerne på tværs af generationer og det kræver hverken kendskab eller tilhørsforhold til kirken. Man behøver heller ikke at være et musikalsk geni for at deltage.