ALDER: 7 - 8 År (1. - 2. klasse)

Hver mandag kl. 18:00 - 19:30
Enhed: Puslinge / Tumlinge

ALDER: 9 - 12 År (3. - 6. klasse)
Hver mandag kl. 18:00 - 20:00
Enhed: Pilte / Væbnere

ALDER: 13 - 15 År (7. - 9. klasse)

1 -2 gange pr. måned
Enhed: Seniorvæbnere

FDF K7 Frihavn
Frivilligt Drenge- og Pigeforbund er en børne- og ungdomsorganisation bestående af ca. 400 kredse over hele landet. Lederne i FDF er frivillige voksne, der giver børn og unge oplevelser, som gør dem i stand til at begå sig i et fællesskab – med tillid til sig selv og respekt for andre. Siden 1902 har FDF været en selvstændig del af folkekirkens arbejde med børn og unge.

FDF K7 Frihavn er en selvstændig kreds under Landsforbundet Frivilligt Drenge- og Pigeforbund og har eksisteret siden den 18. februar 1905.

Hver uge er der møder, udflugter og lejre enten i enhederne eller hele kredsen sammen. De ugentlige møder afholdes i hhv. egne lokaler i Willemoesgade 42 og i Frihavnskirkens menighedssale. I årets løb afholdes fastelavn, bazar og sommerlejr i FDF's hytte ved Hareskoven.

For mere information om K7 Frihavn, kontakt kredsleder Thomas Jul Larsen på telefon: 2729 2507 eller email: thomas@fdfk7.dk

Læs mere på: fdfk7.dk