Trompet og orgel | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Trompet og orgel

NOV
16

Trompet og orgel


Dato Tirsdag d. 16. november 2021, kl. 19:30
Sted Lutherkirken, Randersgade 3, 2100 Københavns Ø
Pris
Gratis
Trompet og orgel

Dorthe Zielke, trompet & Søren Johannsen, orgel

Musik af Haydn, Hummel, Dvorák, Piazzolla og Fabricius-Bjerre

De to musikere har spillet sammen i over 20 år, er kendte for deres medvirken ved DR’s radio- og TV-gudstjenester og har udgivet seks cd’er sammen. Deres trompet/orgelmusik høres ofte på P2.

Dorthe Zielke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet freelance i diverse orkestre i ind- og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, DR Big Bandet, landsdelsorkestrene, Radiosymfoniorkestret i Berlin og det turnerende Mahler Chamber Orchestra. Hun underviser Tivoli-Gardens trompetelever og på musikkonservatoriet i København.

Søren Johannsen fik sin organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, fortsatte med solistklassen sammesteds og havde sin debutkoncert i Helligåndskirken, København i 1995. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i Danmark og i udlandet. Han har opført J. S. Bachs samlede orgelværker 10 gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn, hvilket man kan finde i Guiness Book of Records 2001. Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.