Trompet og orgel | Rosenvængets Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 16. november 2021, kl. 19:30
Sted Lutherkirken, Randersgade 3, 2100 Københavns Ø

Dorthe Zielke, trompet & Søren Johannsen, orgel

Musik af Haydn, Hummel, Dvorák, Piazzolla og Fabricius-Bjerre

De to musikere har spillet sammen i over 20 år, er kendte for deres medvirken ved DR’s radio- og TV-gudstjenester og har udgivet seks cd’er sammen. Deres trompet/orgelmusik høres ofte på P2.

Dorthe Zielke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet freelance i diverse orkestre i ind- og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, DR Big Bandet, landsdelsorkestrene, Radiosymfoniorkestret i Berlin og det turnerende Mahler Chamber Orchestra. Hun underviser Tivoli-Gardens trompetelever og på musikkonservatoriet i København.

Søren Johannsen fik sin organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, fortsatte med solistklassen sammesteds og havde sin debutkoncert i Helligåndskirken, København i 1995. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i Danmark og i udlandet. Han har opført J. S. Bachs samlede orgelværker 10 gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn, hvilket man kan finde i Guiness Book of Records 2001. Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.