Julekoncert med studenterkoret Conscentus - AFLYST! | Rosenvængets Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 27. november 2021, kl. 16:00
Sted Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
40 kr.

Studenterkoret Conscentus´julekoncert i Frihavnskirken

Musik af Rachmaninov, Poulenc og Peter Gabriel

Koret Concentus er et ambitiøst studenterkor med et bredt repertoire, der rummer alverdens genrer, tidsaldre og sprog. Concentus’ koncert i Frihavnskirken bliver en musikalsk rejse rundt i både klassiske og rytmiske universer, hvor vi blandt andet skal høre Peter Gabriels Washing of the Water, dele af Rachmaninovs Vesper og Francis Poulencs O Magnum Mysterium. Dertil kommer en række engelske og danske julesange, såvel som fortolkninger af ældre folkesange og spirituals. I spidsen af det hele står komponist og dirigent Toke Brorson Odin, som leder koret og dirigerer os gennem aftenen. Vi glæder os til at synge for jer!