Lad det klinge - Grimeland Trio | Rosenvængets Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 20. november 2021, kl. 16:00
Sted Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
100 kr.

Lad det klinge!  Julekoncert med Grimeland Trio

Hilde Gjermundsen (sopran), Aleksandra Vagner (alt) og Gaute Grimeland (tenor)

Med afsæt i den norske folketone tager vokalgruppen Grimeland Trio dig med på en stemningsfuld rejse igennem Norden og Europa. Nogle af julens mest elskede toner blandes med hemmelige skatte, fremført af de tre erfarne sangere. Både gamle og kommende klassikere fortolkes igennem gruppens originale vokalarrangementer, som befinder sig i grænselandet mellem folkemusik og klassisk kormusik.

Grimeland Trio er en vokalgruppe bestående af tre professionelle sangere, oprindeligt fra Norge: Hilde Gjermundsen (sopran), Aleksandra Vagner (alt) og Gaute Grimeland (tenor). Sidstnævnte er også gruppens komponist og arrangør. Alle tre sangere har medvirket i utallige projekter og ensembler i det professionelle musikliv i Danmark og Norge. Sangerne har primært en klassisk baggrund, men med udstikkere både til folkemusik, world music, musicals og rytmisk musik. Vores hjerte banker for den nordiske folketone, og ikke mindst salmetraditionen. Samtidigt er vi optaget af at holde traditionen levende og frisk, og arbejder kontinuerlig med nye og specialskrevne arrangementer og kompositioner. Stikord er stemning og inderlighed - og et stænk af humor.