Drop-in dåb og vielse | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Drop-in dåb og vielse

JUN
11

Drop-in dåb og vielse


Dato Lørdag d. 11. juni 2022, Kl. 12:00 til kl. 14:00
Sted Lutherkirken, Randersgade 3, 2100 Københavns Ø
Medvirkende
Lene Tvilling, Rikke Juul, Anders Vestergaard
Drop-in dåb og vielse

Så er der fest i Lutherkirken
Har du længe overvejet at blive døbt, få børnene døbt eller selv blive gift, men orker ikke festen, talerne og hurlumhejet, så kan du komme ind fra gaden og blive viet eller døbt i Lutherkirken d. 11. juni kl. 12-14. 

Ved en drop-in dåb skal du medbring gyldig legitimation med foto, fx kørekort eller pas. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældre med (HUSK: Du skal have fuldmagt fra begge forældre, så hvis kun den ene forælder deltager, skal du have fuldmagt med fra den anden). Du kan selv tage et par i familien eller venskabskredsen med som vidner ellers stiller vi vidner til rådighed i kirken. For at være vidne skal man selv være døbt med den kristne dåb, men man behøver ikke være medlem af folkekirken. 

Ved en drop-in vielse skal I have en prøvelsesattest fra kommune med. Den bestilles på Borgerservice.dk senest en uge før vielsen. En af jer skal være medlem af folkekirken.
Der skal være to vidner til stede ved vielsen. I kan selv tage vidner med, men ellers stiller vi vidner til rådighed i kirken. Man skal ikke være medlem af folkekirken for at være vidne. 

Der vil være stemningsfuld musik i kirkerummet, og bagefter byder vi på en forfriskning.

Vi glæder os til at fejre den store dag med alle, som lægger vejen forbi!