Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Dansk-Ungarnsk Cello-duo

SEP
22

Dansk-Ungarnsk Cello-duo


Søndag d. 22. september 2019, kl. 16:00
Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København, Danmark
Entre: 100 kr.

Musik af Haydn, Popper, Bartók, Vivaldi; Fauré mfl. m. Suzanne Szolnoki (cello), Anders Grøn (cello) og Irene Hasager, klaver.

SZANNE  SZOLNOKI er uddannet på Béla Bartók Konservatoriet i Budapest og på Joseph Haydn Konservatoriet i Eisenstadt, Østrig. Hun har studeret barokcello hos Thomas Pitt og cellopædagogik hos Anders Grøn. Har været deltager i Wiener Philharmonikernes orkesterseminarer. Suzanne har været medlem af forskellige ungarske orkestre og været pristager fem år i træk i Ferenc Gombás Cello Contest. Hun har været ansat ved Musikskolerne i Fertöd og Kapuvár og undserviser nu på Den internationale Skole i Hellerup.

ANDERS  GRØN har i sammenlagt 40 år været medlem af Sjællands Symfoniorkester, Tivoli, DR Radiosymfoniorkestret og i 25 år af Det kgl. Kapel. - A. G. débuterede i 1968  i Odd Fellow Palæet. Han har givet mesterklasser og spillet koncerter i USA, Canada og Japan. A. G. har i 17 år været Præsident for ESTA ( European String Teachers´ Ass. ). Blev I 1990 uddannet som lærer i F. M. Alexander Teknikken, som han også har studeret i London. A. G. har sammen med pianisterne Jørgen Hald Nielsen og Nahomi Suzuki udgivet syv  CD´er og fire LP´er med bl. a.  tjekkisk og dansk musik samt Max Regers samlede værker for cello og klaver. A.G.  har flere gange opført alle Bachs 6 Suiter for cello solo.