Canto Novo Koncert | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Canto Novo Koncert

DEC
08

Canto Novo Koncert


Dato Søndag d. 8. december 2019, kl. 16:00
Sted Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
Pris
Gratis

Programmet omfatter såvel klassisk som rytmisk kormusik, det meste a cappella, meget med juletema, en stor del i egne arrangementer.

Alle er velkomne - der er gratis adgang. Koncerten varer en lille time.

 

Canto Novo koret er et velfungerende amatørkor med over 25 år i bagagen, der historisk har rekrutteret sin største medlemsskare fra Novo Nordisk. Syngende kemiingeniører, dyrlæger, laboranter, sygeplejersker, biokemikere og kommunikationsmedarbejdere har et fritidsfælleskab i kormusikken. Korets særkende er at vi helst favner så bredt som muligt: vi synger alt fra klassisk over viser til pop og rock og jazz, med og uden klaverakkompagnement. Koret synger hvert år sommer- og julekoncert i Frihavnskirken på Østerbro, men optræder også gerne ad hoc. Koret har haft samarbejde med kammerkoret Anima fra Dublin, både i Danmark og i Irland.

 

Korets dirigent Thomas Lynnerup Jakobsen har stået i spidsen for koret siden 2004 og arbejder i det daglige som lektor i musik og engelsk ved Nørre Gymnasium. Han arbejder her også med ungdomskor, og han laver størstedelen af korets arrangementer.