Begivenheden har allerede fundet sted.

Canto Novo Koncert

Canto Novo Koncert

Søndag d. 8. december 2019, kl. 16:00
Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København, Danmark
Gratis

Programmet omfatter såvel klassisk som rytmisk kormusik, det meste a cappella, meget med juletema, en stor del i egne arrangementer.

Alle er velkomne - der er gratis adgang. Koncerten varer en lille time.

Canto Novo koret er et velfungerende amatørkor med over 25 år i bagagen, der historisk har rekrutteret sin største medlemsskare fra Novo Nordisk. Syngende kemiingeniører, dyrlæger, laboranter, sygeplejersker, biokemikere og kommunikationsmedarbejdere har et fritidsfælleskab i kormusikken. Korets særkende er at vi helst favner så bredt som muligt: vi synger alt fra klassisk over viser til pop og rock og jazz, med og uden klaverakkompagnement. Koret synger hvert år sommer- og julekoncert i Frihavnskirken på Østerbro, men optræder også gerne ad hoc. Koret har haft samarbejde med kammerkoret Anima fra Dublin, både i Danmark og i Irland.

Korets dirigent Thomas Lynnerup Jakobsen har stået i spidsen for koret siden 2004 og arbejder i det daglige som lektor i musik og engelsk ved Nørre Gymnasium. Han arbejder her også med ungdomskor, og han laver størstedelen af korets arrangementer.