Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert m. Rie Hagbard og Anders Mortensen i Frihavnskirken

Julekoncert m. Rie Hagbard og Anders Mortensen i Frihavnskirken

Søndag d. 8. december 2019, kl. 19:30
Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København, Danmark
75 kr

Denne julekoncert var oprindeligt opsat med Rie Hagbard Kvartet. Da de er desværre er blevet forhindret i at møde fuldtalligt op, er konceptet ændret til en koncert i duoform. Pianisten Anders Mortensen og sangerinden Rie Hagbard har mange års musikalsk samarbejde imellem sig, så julestemningen og den musikalske oplevelse forbliver intakt - prisen sat en smule ned. :-)

-------------

Er det julestemning, du går efter, så kan du trygt bevæge dig ind i Frihavnskirkens smukke rum denne adventsaften. Rie Hagbard er nemlig kendt for at være noget af en juler, og det afspejler sig i denne skønne koncert, som kommer til at emme af julestemning. Der bliver tale om swingende jazz i den poppede ende af skalaen, og det foregår med stor indlevelse og musikalsk levering. Foruden Ries egne finurlige melodier og stærke danske tekster om livets glæder og udfordringer, bliver publikum også præsenteret for både amerikanske juleklassikere såvel som den danske salmetradition i respektfuld swingende forklædning af pop/jazz med skandinavisk klang. Vel mødt til en smuk og stemningsfuld aften i Frihavnskirken!

Entré 75,- (www.billetto.dk eller køb i døren)

Debutpladen 'En tur tilbage' (Gateway Music) udkom i oktober '18 og kan også rekvireres ved koncerten.