Thomas Clausens lieder | Rosenvængets Sogn
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Thomas Clausens lieder

Dato
Torsdag d. 22. oktober 2020, kl. 20:00
Sted
Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
Pris
100 kr.

Thomas Clausen 

Dansk jazzpianist og komponist, som med inspiration både fra jazz og nyere europæisk kompositionsmusik fra begyndelsen af 1980’erne er blevet en af de væsentlige musikere i europæisk jazz. Han er værdsat både for sin rolle som solopianist, trioleder og akkompagnatør for fremtrædende amerikanske musikere. Han har desuden som komponist for store ensembler arbejdet med en form, der afslører Alban Berg som væsentlig inspirator. 

Han har udgivet en lang række plader, haft egne orkestre siden 1978 med internationale musikere som NHØP, Mads Vinding, Alex Riel, Gary Burton, Thomas Fonnesbæk, Karsten Bagge, Billy Hart og Carlos Malta.

Kompositioner for Big Band, symfoniorkester, kor, kammermusik, kammeropera, lieder og klavermusik.    


Nina Sveistrup Clausen

Dansk koloratursopran og uddannet fra i solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium Odense med debut i 2012, samt års private studier i italiensk sangteknik i Berlin og ved Bel Canto Vocal Studio London. Siden 2016 sunget professionelt i Japan, Korea, Tyskland, Italien, England, Island, Grækenland, Estland, Norge, Sverige & Danmark.

2020 var hendes debut i Tyskland med rollen "Dhia/una Geisha" i Mascagni's opera "Iris" med Berliner Operngruppe i Koncerthaus Berlin. I maj 2019 var hun i Korea og primær sangsolist i forestillingen "Moving Stories", headhuntet af KoDe8071 - en teatergruppe baseret i Seoul.

Entré 100 kr. Kontant eller mobilepay i døren.