Jul med OperetteKompagniet | Rosenvængets Sogn

Sted Lutherkirken, Randersgade, 2100 København Ø
150 kr.
Jul med OperetteKompagniet

Carina Tybjerg Madsen (sopran) Jonathan Koppel (tenor) Thomas Peter Koppel (tenor) Carol Conrad (piano)

Det er endelig blevet den tid på året - og traditionen tro synges og spilles højtiden ind med saligt indhold. Julen har i den grad tonernes velsignelse, og de klinger med hvert sit budskab om fred mellem mennesker og taknemmelighed for dét, vi har.

Der jongleres med det kendte og det mindre kendte, altid i glansfulde harmonier, på alverdens sprog - og det hele kulminerer med det fællesskab, som bringer varmen ind i en kold tid og gør december til hjerternes måned!

Såvel de kirkelige som de verdslige opusser ligger aldeles mundrette i korpsets unge røster, der ufortrødent indtager kirkerummets omfavnende akustik.

Fra alle os til alle jer …