Vil du gerne døbes? | Rosenvængets Sogn
Begivenheden har allerede fundet sted.

Vil du gerne døbes?

Fredag d. 23. oktober 2020, kl. 16:30

Vil du gerne døbes, men er aldrig blevet det, så er du velkommen i Taksigelseskirken.

Alle kirker i Holmens-Østerbro Provsti er gået sammen, og inviterer i fællesskab til en dåbsdag, hvor man kan blive døbt på stedet uden tilmelding eller forudgående aftale.

Når du møder op, får du en dåbssamtale med en præst, og bagefter bliver du døbt i kirken. Dåben foregår helt som vi plejer, selv om tidspunktet og rammerne er lidt anderledes.

Medbring gyldig legitimation med foto, fx kørekort eller pas. Hvis du er under 18 år, skal du have mor eller far med (HUSK: Du skal have fuldmagt fra begge forældre, så hvis kun den ene forælder deltager skal du have fuldmagt med fra den anden). Du kan selv tage et par i familien eller venskabskredsen med som vidner ellers stiller vi vidner til rådighed på stedet. For at være vidne skal man selv være døbt med den kristne dåb, men man behøver ikke være medlem af folkekirken.

Der vil være stemningsfuld musik i kirkerummet, og bagefter byder vi på en forfriskning. Du får også en dåbsgave som kan hjælpe dig med at folde dåbens betydning ud. Det kan være en salmebog, Bibelen eller en genfortælling af Bibelen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af kirkernes præster.

På gensyn!

læs mere på www.taksigelseskirken.dk