Drop in-dåb | Rosenvængets Sogn

Sted Klosterhaven, Randersgade 3, 2100 København Ø
Lene Tvilling, Anders Vestergaard, Rikke Juul

Lørdag den 3. juli kl.12-14 er der fest i Lutherkirken

Ved en drop in-dåb kan du komme ind fra gaden og lade dig eller dine børn døbe.

Drop in-dåb er for forældre, der har måtte udsætte deres børns dåb under coronaen, for kommende faddere eller for mennesker i alle aldre, der gerne vil være en del af et stærkt og rummeligt fællesskab.

Der vil være stemningsfuld musik i kirkerummet, og bagefter byder vi på en forfriskning. Du får også en dåbsgave.

Medbring gyldig legitimation med foto, fx kørekort eller pas. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældre med (HUSK: Du skal have fuldmagt fra begge forældre, så hvis kun den ene forælder deltager, skal du have fuldmagt med fra den anden). Du kan selv tage et par i familien eller venskabskredsen med som vidner ellers stiller vi vidner til rådighed på stedet. For at være vidne skal man selv være døbt med den kristne dåb, men man behøver ikke være medlem af folkekirken. Hvis du stadig er i tvivl, vil der være præster at tale med i kirken.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af kirkens præster.