NOVO Quartet | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

NOVO Quartet

SEP
16

NOVO Quartet


Dato Torsdag d. 16. september 2021, kl. 20:00
Sted Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
Pris
Studerende u. 25: 65 kr. Voksne: 120 kr
NOVO Quartet

NOVO Quartet

Med Kaya Kato Møller (violin), Nikolai Vasili Nedergaard (violin), Daniel Sledzinski (bratsch) og Signe Ebstrup Bitsch (cello) Musik af Schubert, Wolf og Bartok.

NOVO Quartet har haft fuld fart på siden de fire studerende på̊ Det Kongelige Danske Musikkonservatorium startede strygekvartetten op i efteråret 2018. Med violinisterne Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, bratschisten Daniel Śledziński og cellisten Signe Ebstrup Bitsch, er der skabt et match, der på̊ én gang sprudler af energi og mod, seriøsitet og dygtighed.

Med professor Tim Frederiksen som mentor (bl.a. bag Den Danske Strygekvartet), står NOVO allerede efter to års engageret og nysgerrigt arbejde, med en række priser og udmærkelser, koncertrejser til nær og fjern (Kina, Holland, Sverige, Norge), flere radiotransmissioner, samt optrædener med flere etablerede kunstnere som den svenske pianist Per Tengstrand, oboist og professor Max Artved, den danske jazzduo Bremer/McCoy og Den Danske Strygekvartet.

NOVO Quartet er nylig modtager af Léonie Sonnings Talentpris 2021 samt vinder af Danmarks Radios P2 Kammermusikkonkurrence 2020. Sejren følger i kølvandet på̊ en semifinaleplads i Carl Nielsen International Chamber Music Competition (2019) og Grand Prize i ENKOR International Chamber Music Competition 2020.

 Kvartettens medlemmer kommer hver især med en lang række priser fra deres solistiske virke. De kommer hver især med deres forskellige kompetencer, som tilsammen går op i en højere enhed i arbejdet med NOVO Quartet, båret af et stærkt ven- og fællesskab, i og med musikken.

Forsalg:  https://billetto.dk/e/koncert-novo-quartet-frihavnskirken-osterbro-billetter-547387